Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.06.2018

Novi mandat Euleksa: Ovde smo da pomognemo Kosovu

Vesti online 14.06.2018
EULEKS u novom mandatu koji počine sutra da radi sa 500 ljudi, a među i više neće biti EULEX-ovih sudija i tužilaca u pravosudnom sistemu Kosova. Ovo u pisanom intervjuu za Tanjug povodom završetka desetogodišnje misije EULEX, čiji je mandat… »

U centru Beograda otvoren "Mundijalski trg"

Vesti online 14.06.2018
U centru Beograda danas je otvoren "Mundijalski trg" odakle će u narednih mesec dana ljubitelji fudbala moći da prate prenos svih utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu na video-bimu. - Na ovaj način ćemo podržavati našu reprezentaciju i generalno… »

"Problem Makedonije ne može da se poredi s problemom Kosova"

Vesti online 14.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se pitanje rešavanja imena jedne države, kao što je bio slučaj s Makedonijom, ne može porediti sa problemom Kosova i Metohije, odnosno sa problemom više od milion ljudi i 10.000 spornih… »

Hrvati sutra blokiraju saobraćaj zbog cene goriva

Vesti online 14.06.2018
Organizatori protestne akcije "#ugasimotor" pozvali su danas sa zagrebačkog Markovog trga građane da se u što većem broju odazovu sutrašnjoj akciji blokiranja saobraćaja širom Hrvatske s ciljem da nateraju vlast da smanji namete na cenu goriva… »

Skoplje najverovatnije u junu dobija datum za pregovore

Vesti online 14.06.2018
Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han izrazio je uverenje da će Savet EU već ovog meseca dati Makedoniji datum za početak pregovora o pristupanju. - Ne mogu ništa da garantujem 100 odsto. Ja sam uvek veoma pažljiv kada treba… »

Konte i Makron će se ipak sastati

Vesti online 14.06.2018
Italijanski premijer Ðuzepe Konte potvrdio je danas da planira da se sastane sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, a nakon "pomirljivog telefonskog razgovora" dvojice političara. "Predsednik Makron je naglasio da nije rekao ništa što bi… »

Napad nožem u Južnoafričkoj Republici, dvoje ubijeno

Vesti online 14.06.2018
Dve osobe ubijene su danas u napadu nožem u džamiji u pokajini Zapadni Kejp u Južnoafričkoj Republici, a policija je ubila napadača. Policija je saopštila da incident pokazuje "elemente ekstremizma", ali nije na drugi način komentarisala motiv… »

Od Robija Vilijamsa - srednji prst!

Vesti online 14.06.2018
Engleska pop zvezda imala je čast da otvori Mundijal, a to je iskoristio da napravi skandal! U jednom trenutku je pokazao srednji prst u pravcu kamere! Bio je to, zapravo, njegov odgovor britanskim tabloidima na kritike da se "prodao Rusima". Vilijams je… »

Jako nevreme zadesilo Požegu: Gde je prošao grad nije ostalo ništa

Vesti online 14.06.2018
Jako nevreme danas je zadesilo Požegu i okolinu, a u 17 sela je proglašena vanredna situacija. Predsednik opštine Požega Milan Božić rekao je za Glas zapadne Srbije da je nevreme trajalo više od 20 minuta i da je oštećena putna infrastruktura i… »

Juventus hoće Gaćinovića!

Vesti online 14.06.2018
Juventusova prva meta u letnjem prelaznom roku je Sergej Milinković Savić, ali on nije jedin Srbin na radaru. Stara dama razmišlja i o dovođenju Mijata Gaćinovića, prenosi "Mocartsport". Italijanski i neki nemački mediji javljaju da je Juventusov… »