Izvor: Srbija danas arhiva vesti 05.09.2018

Vučić pokazao Ivaniću naloge za prisluškivanje! Dodik razotkrio: Obaveštajna služba BiH radi protiv Srba

Srbija danas 05.09.2018
Neprijateljska organizacija. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao srpskom članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću dokumente o prisluškivanju. - Ivanić je juče tražio da mu ja… »

Haos u Sarajevu: Sukobili se demonstranti i policija, suzavac i pendreci za veterane (video)

Srbija danas 05.09.2018
Blokirana glavna saobraćajnica u gradu. Nekoliko stotina demobilisanih boraca koji protestuju u Sarajevu ispred zgrade Parlamenta Federacije BiH, sukobili su se danas s policijom. Do incidenta je došlo pošto su učesnici protesta blokirali glavnu… »

Vučić zagrmeo: Priština neće razgovor! Vreme da odlučujemo o svojoj sudbini, a ne da nam je kroje

Srbija danas 05.09.2018
Srbija i Albanci sa Kosova moraju preuzeti odgovornost. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, uoči predstojećeg dijaloga u Briselu, da predstavnici Prištine neće da razgovaraju ni o jednom pitanju od suštinskog značaja. - Vidim da… »

Tajni dokumenti ne prestaju da šokiraju: Klinton dao pare Crnogorcima, Milo znao da će NATO bombardovati

Srbija danas 05.09.2018
Finansijska podrška za distanciranje od Miloševića. Administracija američkog predsednika Bila Klintona pružala je značajnu političku i finansijsku podršku crnogorskoj vlasti posle distanciranja predsednika Demokratske partije socijalista (DPS)… »

Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura''

Srbija danas 05.09.2018
Organizator događaja Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada. Tradicionalna manifestacija ''Dan polja jesenjih kultura'' koju organizuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada održana je na oglednim poljima na Rimskim Šančevima… »

Vesić odbrusio opoziciji: Vučić će, za razliku od njegovih kritičara, razgovarati sa Srbima na Kosovu

Srbija danas 05.09.2018
Predsednik Srbije u subotu i nedelju boravi na Kosovu i Metohiji. Član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je velika pobeda predsednika Srbije Aleksandra Vučića to što po pitanju Kosova i Metohije više nisu aktuelna nametnuta… »

Dali ste silne pare za ajfon 8? Loša vest - ima fabričku grešku! (video)

Srbija danas 05.09.2018
I veliki Epl greši. Apple je objavio da neki "Iphone 8'' telefoni imaju fabričku grešku, koja može da dovede do različitih problema u radu. Iako nije u pitanju raširena pojava, primećeno je da neki "Iphone 8" telefoni koji su prodati između… »

Mladićeva pobeda: Usvojen zahtev za izuzeće trojice haških sudija

Srbija danas 05.09.2018
Antoneti usvojio Mladićeve argumente. Međunarodni sud u Hagu usvojio je zahtev odbrane Ratka Mladića za izuzeće trojice sudija iz apelacionog veća koje će razmatrati Mladićevu žalbu na prvostepenu presudu kojom je osuđen na doživotni zatvor zbog… »

Anđelković o razgraničenju sa Albancima: Ibar treba da bude granica

Srbija danas 05.09.2018
"Od početka je logično da sever Kosova bude sastavni deo Srbije" Nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije Zoran Anđelković izjavio je danas da se zalaže za razgraničenja Srba i Albanaca, a da granica treba da bude povučena na reci… »

Stiže jesen, vreme je za šoping! Ovo je butik dizajnerske garderobe na popustu (foto)

Srbija danas 05.09.2018
Drage dame, lepe vesti! Na prelazu godišnjih doba, dame najbolje znaju, nužna je promena u ormanu. Od toga da se kolekcija proleće-leto zameni komadima odeće iz kolekcije jesen - zima, preko toga da najmlađi utople, partneri ponove, pa i da se pred… »