Vojvodina » Arhiva vesti za petak 08. mart 2019

Vučić obišao fabriku "Hrana produkt" u Mačvanskoj Mitrovici

Dnevnik 08.03.2019
MAČVANSKA MITROVICA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", fabriku stočne hrane "Hrana produkt" u Mačvanskoj Mitrovici. Dočekala ga je porodica Stanković na tradicionalan način uz pogaču i so, kao i zaposleni preduzeća.Vučić je tokom... »

Pančevo: Petrohemija privremeno staje

Radio 021 08.03.2019
U fabrici polietilena niske gustine (PENG) od danas, 8. marta, privremeno se obustavlja proizvodnja i tako će biti narednih 55 dana, dok će u fabrici Etilen i ostalim postrojenjima "HIP Petrohemije" u Pančevu obustava početi 20. marta i trajaće 35 dana, saopšteno je iz te kompanije. Zastoj... »

Nije Srbija šaka zobi da je pozobaju svi zajedno i slome: Obraćanjem u Sremskoj Mitrovici Vučić završio obilazak Sremskog okruga (foto) (video)

Telegraf 08.03.2019
Kampanja "Budućnost Srbije" započeta je obilaskom Pčinjskog okruga, a u međuvremenu predsednik Srbije posetio je Južnobanatski, Mačvanski, Rasinski i Raški okrug sa ciljem da se građanima predstavi šta je do sada urađeno za vreme njegovog mandata. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić... »

Medicinska sestra osuđena na 13 godina zatvora zbog ubistva muža cijanidom

Subotica.com 08.03.2019
Odlukom Sudskog veća Višeg suda Irena Šarkanj proglašena je danas krivom za ubistvo svog muža Ištvana Šarkanja i izrečena joj je zatvorska kazna u trajanju od 13 godina. Ona se tereti da je svom mužu u prostorijama Opšte bolnice, gde je i sama zaposlena, ubrizgala cijanid, posle čega je... »

Pančevo: Zdravstvena kontrola u školama i vrtićima

RTV 08.03.2019
RTV: Pančevo: Zdravstvena kontrola u školama i vrtićima
PANČEVO - Već petnaest godina Zavod za javno zdravlje u sararadnji sa Gradskom upravom u Pančevu sprovodi program javno zdravstvene kontrole predškolskih i školskih ustanova na teritoriji grada. Ovakav vid kontrole dao je dobre rezultate, u značajnoj meri smanjen je broj neispravnih uzoraka... »

Uređuje se pristupni put deponiji u Vrbasu

RTV 08.03.2019
RTV: Uređuje se pristupni put deponiji u Vrbasu
VRBAS - Na Gradskoj deponiji u Vrbasu teškom mehanizacijom uređuje se pristupni put ovom smetlištu. Dužina prilazne staze iznosi 800 metara. Na Gradsku deponiju u Vrbasu, koja se prostire na površini od 10 hektara, već godinama se svakodnevno istovari 80 tona različitog smeća. Pristupni put... »

Još jedan protest u Novom Sadu "Jedan od pet miliona"

RTV 08.03.2019
RTV: Još jedan protest u Novom Sadu "Jedan od pet miliona"
NOVI SAD - U Novom Sadu, večeras je održan protest pod parolom "Jedan od pet miliona". Okupljenima ispred Srpskog narodnog pozorišta, obratili su se analitičarka, Dragana Trifković, predstavnica Inicijative "Mame su zakon", Ivana Tanasijević, studentkinja Saška Radujkov, novinar Milan... »

Srem danas najrazvijeniji deo Srbije

RTV 08.03.2019
RTV: Srem danas najrazvijeniji deo Srbije
SREMSKA MITROVICA - "U prethodne 4 i po godine u Sremu je otvoreno 18 novih fabrika", izjavio je predsednik Vučić na završnom skupu u Sremskoj Mitrovici u okviru kampanje "Budućnost Srbije" dok je predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, izjavio da je Srem danas najrazvijeniji deo Vojvodine,... »

Srpsko narodno pozorište na Sajmu knjiga

RTV 08.03.2019
RTV: Srpsko narodno pozorište na Sajmu knjiga
NOVI SAD - U okviru Međunarodnog sajma knjiga, koji se održava u Novom Sadu od 5. do 11. marta, učestvuje i Srpsko narodno pozorište koje će na Danima Laze Kostića predstaviti svoju ediciju "Iz istorije našeg pozorišta". U okviru pomenute edicije biće predstavljena izdanja "Sećanje na... »

Toplije vreme donelo i veći broj krpelja

RTV 08.03.2019
RTV: Toplije vreme donelo i veći broj krpelja
NOVI SAD - Toplijem vremenu obradovali su se deca, odrasli i kućni ljubimci, ali čim temperatura poraste na osam ili više stepeni, stvaraju se idealni uslovi za pojavu krpelja. Akcija njihovog zaprašivanja, počela je prošle nedelje. Iako je akcija zaprašivanja krpelja u Novom Sadu već... »

©2019 Netmark d.o.o.