Vojvodina arhiva vesti 08.03.2019

Pacijent napao doktorku u Domu zdravlja

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - R. K, pacijent Odseka za bolesti zavisnosti u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka, napao je, u ponedeljak, 4. marta u poslepodnevnim časovima, doktorku psihijatrije Milenu Golubski. Povod za incident bilo je nezadovoljstvo pacijenta nemogućnošću… »

Tradicionalna Maškarada u Novom Sadu

RTV 08.03.2019
NOVI SAD - Pokladne povorke, karnevali i maškare, deo su i naše kulturne baštine. Tim povodom danas, kao i protekle 24 godine, centralne gradske ulice oživele su bojama maskenbala. Princeze, Indijanci, veštice i Egipćani iz cele Vojvodine, za svoje… »

"Beogradski festival igre" i u Novom Sadu i Vršcu

RTV 08.03.2019
NOVI SAD - "Beogradski festival igre" od 22-og marta do 12-og aprila biće održan, ne samo u našem glavnom gradu, već po tradiciji i u Novom Sadu i Vršcu. Kako izgleda program 16-og Beogradskog festivala igre možete već da naslutite ukoliko… »

Član gradskog veća ženama delio lale i bombone

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković sugrađankama je danas delio lale na platou ispred Železničke stanice, na autobuskom stajalištu linije broj 4, a putnice u gradskom i prigradskom prevozu danas će dobijati… »

Radnici Čistoće ponovo uklonili deponiju na Temerinskom putu

Dnevnik 08.03.2019
JKP "Čistoća" je ponovo uklonila jednu od najvećih deponija u Novom Sadu, na Temerinskom putu. U ovoj akciji učestvovali su radnici i mehanizacija našeg preduzeća, a odneto je više stotina kubika smeća. Godišnje uklanjamo divlje deponije sa više… »

Počela osmomartovska jurnjava za poklonima

Dnevnik 08.03.2019
Dan kada su žene dobile političku, ekonomsku i socijalnu jednakost, obeležava se 8. marta, kako u svetu, tako i kod nas. Naši muškarci se tradicionalno odlučuju da žene obraduju cvećem. Kako kažu, to je najpraktičniji poklon, može se naći na… »

Radna akcija posvećena brezama danas na Novom naselju

Radio 021 08.03.2019
Građani Novog naselja danas, 9. marta, organizuju radnu akciju u parku "Među brezama", sa ciljem jačanja 21 breze koje su građani posadili oktobra prošle godine. Akcija podrazumeva i lakiranje klupa i sakupljanje otpadaka. Adresa je Bate Brkića 24… »

Turistička ponuda Novog Sada na sajmu u Berlinu

RTV 08.03.2019
NOVI SAD - Internacionalni sajam turizma u Berlinu, sa višedecenijskom tradicijom održavanja, mesto je susreta preko 10.000 izlagača, iz 180 zemalja sveta. Tokom ovog najvećeg sajam turizma u svetu, pored brojnih sastanaka održavaju se i promocije… »

SNS NS:Tokom protesta oštećeno sedište naprednjaka

RTV 08.03.2019
NOVI SAD - Tokom današnje protestne šetnje "1 od 5 miliona" u Novom Sadu načinjena je šteta na zgradi u ulici Ilije Ognjanovića u kojoj se nalazi sedište Gradskog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je novosadski SNS. "Đilasovi, Jeremićevi i… »

Delovi Sremske Kamenice bez vode

Dnevnik 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »