Vojvodina » Arhiva vesti za petak 08. mart 2019

Pacijent napao doktorku u Domu zdravlja

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - R. K, pacijent Odseka za bolesti zavisnosti u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka, napao je, u ponedeljak, 4. marta u poslepodnevnim časovima, doktorku psihijatrije Milenu Golubski. Povod za incident bilo je nezadovoljstvo pacijenta nemogućnošću trenutne realizacije izdatog elektronskog... »

FOTO: Maskirana povorka prošla centrom Novog Sada

Radio 021 08.03.2019
Tradicionalna, 24. po redu, Maškarada Muzeja Vojvodine održana je danas predstavljanjem maski ispred Muzeja Vojvodine i povorkom kroz centar grada. Povorka je prošla Dunavskom, Zmaj Jovinom, Ulicom kralja Aleksandra, Modene, Bulevarom Mihajla Pupina, a završena je u saletli u Dunavskom parku.... »

Postavljena izložba fotografija iz baletskih predstava

RTV 08.03.2019
RTV: Postavljena izložba fotografija iz baletskih predstava
NOVI SAD - Izložba foto-fragmenata baletskih predstava koje će biti izvedene u okviru ovogodišnjeg, 16. Beogradskog festivala igre postavljena je u Ulici Kralja Aleksandra i u Katoličkoj porti. Beogradski festival igre biće održan od 22. marta do 12. aprila u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu. U... »

"Čistoća" uklonila deponiju na Temerinskom putu

RTV 08.03.2019
RTV: "Čistoća" uklonila deponiju na Temerinskom putu
NOVI SAD - JKP "Čistoća" je ponovo uklonila jednu od najvećih deponija u Novom Sadu, na Temerinskom putu. U ovoj akciji učestvovali su radnici i mehanizacija našeg preduzeća, a odneto je više stotina kubika smeća. “Godišnje uklanjamo divlje deponije sa više od 12.500 lokacija na... »

Član gradskog veća ženama delio lale i bombone

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković sugrađankama je danas delio lale na platou ispred Železničke stanice, na autobuskom stajalištu linije broj 4, a putnice u gradskom i prigradskom prevozu danas će dobijati cveće, dok će u svim autobusima tokom dana biti... »

Kako Novosađani slave 8. mart?

RTV 08.03.2019
RTV: Kako Novosađani slave 8. mart?
NOVI SAD - Međunarodni dan žena, 8. mart, obeležava se širom sveta, a nastao je kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Kao i obično, prva asocijacija za izbor poklona ženama na njihov dan je cveće, koje i dalje ne izlazi iz mode. Od ranih... »

Radna akcija posvećena brezama danas na Novom naselju

Radio 021 08.03.2019
Građani Novog naselja danas, 9. marta, organizuju radnu akciju u parku "Među brezama", sa ciljem jačanja 21 breze koje su građani posadili oktobra prošle godine. Akcija podrazumeva i lakiranje klupa i sakupljanje otpadaka. Adresa je Bate Brkića 24 sa dvorišne strane, a akciju uz "Novo... »

Turistička ponuda Novog Sada na sajmu u Berlinu

RTV 08.03.2019
RTV: Turistička ponuda Novog Sada na sajmu u Berlinu
NOVI SAD - Internacionalni sajam turizma u Berlinu, sa višedecenijskom tradicijom održavanja, mesto je susreta preko 10.000 izlagača, iz 180 zemalja sveta. Tokom ovog najvećeg sajam turizma u svetu, pored brojnih sastanaka održavaju se i promocije najnovijih trendova u turizmu, naročito kada... »

SNS NS:Tokom protesta oštećeno sedište naprednjaka

RTV 08.03.2019
RTV: SNS NS:Tokom protesta oštećeno sedište naprednjaka
NOVI SAD - Tokom današnje protestne šetnje "1 od 5 miliona" u Novom Sadu načinjena je šteta na zgradi u ulici Ilije Ognjanovića u kojoj se nalazi sedište Gradskog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je novosadski SNS. "Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi vandali uradili su ono što... »

Delovi Sremske Kamenice bez vode

Dnevnik 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.... »

©2019 Netmark d.o.o.