Vojvodina arhiva vesti 08.03.2019

Spomen-ploča arhitekti Marjanu Đulincu

Dnevnik 08.03.2019
ZRENjANIN: Spomen-ploča arhitekti Marjanu Đulincu svečano je otkrivena u holu Kristalne dvorane u Zrenjaninu. Ujedno je otvorena i izložba njegovih projektantskih radova. Spomen-ploču otkrili su članovi porodice preminulog arhitekte, u prisustvu… »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisane 144 bebe

Moj Novi Sad 08.03.2019
Na osnovu podataka koje nam svakog petka šalje Gradska uprava za opšte poslove, prenosimo spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu u periodu od 1. do 8. marta 2019. godine. Blizanci Dečaci Devojčice… »

Za supermame portret na dar na dečijoj priredbi

Dnevnik 08.03.2019
Povodom dana posvećenog ženama, mališani uzrasta od dve do šest godina, uz pomoć vaspitačica, na prvom spratu Sportsko-poslovnog centra „Vojvodina” pripremili su priredbu i izložbu najboljih likovnih radova na temu „Moja mama”… »

Pančevo: Zdravstvena kontrola u školama i vrtićima

RTV 08.03.2019
PANČEVO - Već petnaest godina Zavod za javno zdravlje u sararadnji sa Gradskom upravom u Pančevu sprovodi program javno zdravstvene kontrole predškolskih i školskih ustanova na teritoriji grada. Ovakav vid kontrole dao je dobre rezultate, u… »

Evropski Fejsbuk pesnički festival na Sajmu knjiga

RTV 08.03.2019
NOVI SAD - Evropski Fejsbuk pesnički festival će se po deseti put održati 9. i 10. marta na Novosadskom sajmu, u okviru Međunarodnog sajma knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma. Evropski Fejsbuk pesnički festival… »

Lekari specijalisti volontiraju u Domu zdravlja u Sremskim Karlovcima

Dnevnik 08.03.2019
Svake srede, počev od 13. marta lekari različitih specijalnosti volontiraće u ambulanti Doma zdravlja “Novi Sad” u Sremskim Karlovcima, a priliku da otvori novi ciklus konsultativnih pregleda imaće vaskularni hirurg prof. dr Zoltan Horvat… »

Elektronski recepti i u Staroj Pazovi

RTV 08.03.2019
STARA PAZOVA - Podaci pokazuju da se u Srbiji godišnje izda neverovatnih 50 miliona recepata. Samo treba zamisliti kolika je količina papira potrebna i kolike uštede bi moglo doneti uvođenje elektronskih recepata, koje je od 1. marta obavezno u svim… »

FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Uprava FK Vojvodina ogradila se od poziva na današnji protest "1 od 5 miliona", koji je u njihovo ime, juče neko poslao sa, kako tvrde, lažnog naloga. "U petak u 18h idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a s mukom gledate… »

FOTO: Opušak bačen s gornjeg sprata zapalio stan na Bulevaru cara Lazara

Moj Novi Sad 08.03.2019
Brzom reakcijom vatrogasne brigade sprečena potencijalna tragedija. Sinoć oko 23 sata, u zgradi na Bulevaru cara Lazara na Limanu 4 došlo je do požara u kom, srećom, nije bilo ljudskih žrtava. Kako saznajemo, vatra je izbila nesavesnim bacanjem… »

MATIČNA KNJIGA UMRLIH: Preminulo šezdeset troje Novosađana

Moj Novi Sad 08.03.2019
Lica upisana u Matičnu knjigu umrlih u Novom Sadu, u periodu od 1. do 7. marta 2019. godine. PREMINULI:… »