Izvor: Kurir arhiva vesti 31.03.2019

Bitka za ankaru: Erdoganova stranka vodi na lokalnim izborima, ali bi mogla da izgubi vlast u prestonici posle 25 godina

Kurir 31.03.2019
Vladajuća turska Partija pravde i razvoja (AKP) predsednika Redžepa Tajipa Erdogana vodi na lokalnim izborima, ali bi mogla da izgubi vlast u glavnom gradu Ankari posle 25 godina. Islamistička AKP je osvojila gotovo 47 odsto glasova na današnjim… »

Rusima smeta Rušenje krstionice kod tivta: Poslanik Dume Sergej Železnjak traži od vlasti da spreče antihrišćanski…

Kurir 31.03.2019
Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak pozvao je crnogorske vlasti da ne dozvole bilo kakve antihrišćanske akcije vandalizma koje bi uvredile tamošnje vernike. On je tim rečima prokomentarisao najavu crnogorske vlasti da će krstionica na… »

Krvavi Uskrs ujedinio kolindu i plenkovića: Premijer i predsednica Hrvatske na obeležavanju prve akcije protiv Srba u…

Kurir 31.03.2019
Hrvatski premijer vlade Andrej Plenković izjavio je danas na komemoraciji povodom 28. godišnjice akcije "Plitvice", oružane akcije iz 1991. protiv Srba u Hrvatskoj koja je poznata i kao "Krvavi Uskrs (Vaskrs) na Plitvicama", da je njome "označen put… »

Bolest je bila jača, uzela nam ga je za mesec dana Prva ispovest oca Nebojše Glogovca: Kako je uspeo da sinu održi opelo, o…

Kurir 31.03.2019
Jeste muka, jeste žalost, jeste bol, neprebol... ali kada i danas stižu reči odasvud: Nebojša se nikad i nigde nije obrukao - to vam daje snagu da u molitvi i veri koju je i on živeo, nadvisite ličnu patnju. Molitva je najbolji lek, uteha i nada… »

Sa puškomitraljezom na groblje: Crnogorska policija u Martinovićima pronašla oružje umotano u foliju!

Kurir 31.03.2019
Policija u Plavu pronašla je na lokalnom groblju u mestu Martinovići puškomitraljez, saopštila je Uprava policije. "Službenici Odeljenja bezbednosti Plav su juče oko 1.50 došli do operativnog podatka da se na groblju nalazi predmet koji je bio… »

Pogledajte šta je šefica uradila trudnoj radnici: Uletela u kuhinju, pa nasrnula na nesrećnu ženu! Iživljavanje! (video)

Kurir 31.03.2019
Menadžerka jedne poslovnice lanca restorana u Americi osuđena je na tri godine zatvora uslovno pošto je gušila trudnu radnicu tokom svađe koja se dogodila prošle godine. Linda Vitkerson (48) je u toku svađe sa zaposlenom Meri Hulet (29) u kuhinji… »

Predsednički izbori u Ukrajini: Svi protiv Putina, komičar favorit!

Kurir 31.03.2019
Kutija Komičaru, čokoladnom magnatu i gasnoj princezi, koji se bore za drugi krug, zajedničko da patološki mrze predsednika Rusije. KIJEV - Prvi krug predsedničkih izbora u Ukrajini biće održan danas, a kako pokazuju istraživanja javnog mnjenja… »

Pupovac: Hrvatska će ostati bez budućnosti zbog odnosa prema Srbima!

Kurir 31.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da je ta partija odlučila da samostalno učestvuje na izborima za Evropski parlament kako bi se pitanje Srba u Hrvatskoj u EU… »

Užas u porodičnoj kući u Negotinu: Svekrva ušla u sobu, snaju zatekla u lokvi krvi

Kurir 31.03.2019
NEGOTIN - U negotinskom selu Braćevac, u porodičnoj kući, svekrva je ušavši u sobu zatekla snahu Biserku Ž. (43) kako leži na podu u lokvi krvi. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, ali nesrećnoj ženi nije bilo pomoći. Nadležni su naložili… »

Arapi protiv Trampa: Saudijski kralj žestoko kritikuje odluku o Golanskoj visoravni

Kurir 31.03.2019
Saudijski kralj Salman izjavio je danas da "apsolutno odbacije" svaku meru koja negira sirijski suverenitet nad Golanskom visoravni. Obraćajući se prisutnima na godišnjem samitu Arapske Lige (AL) u Tunisu, on je ponovio stav Saudijske Arabije da… »