Arhiva vesti 25.12.2019

Policija traga za N.Jovanovićem zbog otmice devojčice u Nišu

Dnevnik 25.12.2019
NIŠ: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica, saopštio je MUP. Reč je o Ninoslavu Jovanoviću, koji se dovodi u vezu sa otmicom devojčice Monike… »

Vladimir Štimac ponovo u Zvezdi

Politika 25.12.2019
Iskusni centar Vladimir Štimac treći put u karijeru igraće za Crvenu zvezdu, potvrdio je danas srpski i regionalni košarkaški šampion. Štimac se vraća među crveno-bele posle kratke epizode u Fenerbahčeu, sa kojim mu je istekao tromesečni… »

Božić: Od Niša, preko Abu Dabija do Vitlejema i Vatikana - kako se slavi širom sveta

BBC News 25.12.2019
Širom sveta se danas obeležava Božić po gregorijanskom kalendaru. Od Australije, preko Evrope do Severne i Južne Amerike održavaju se božićne službe kojima se obeležava jedan od najsvetijih dana u hrišćanskom kalendaru po gregorijanskom… »

Više od milijarde sa zdravstva preusmereno Putevima Srbije

Nova ekonomija 25.12.2019
Vlada Srbije donela je rešenje kojim se ukupno 1,7 milijardi dinara prebacuje sa podrške Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje i servisiranja spoljnog duga Javnom preduzeću "Putevi Srbije”. Kako se navodi u rešenju Vlade Srbije, koje je… »

Policija i žandarmerija u brdima oko Orešca traže osumnjičenog za otmicu

N1 Info 25.12.2019
Policija i žandarmerija pretražuje brda oko sela Orešac u opštini Knjaževac u potrazi za osumnjičenim za otmicu devojčice iz Niša Monike Karimanović (12), javlja reporter N1. Osumnjičeni Ninoslav Jovanović iz niškog sela Malča je tokom… »

Vučić: SPC jedina kanonski priznata crkva

RTS 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za crnogorski portal IN4S da je Srpska pravoslavna crkva jedina kanonski priznata, a da postoje i druge koje su nevladine organizacije. Vučić je istakao, povodom Zakona o slobodi veroispovesti, koji će… »

Uhapšeni zbog posedovanja heroina, amfetamina, ekstazija i marihuane

Politika 25.12.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pripadnicima policijskih uprava u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu, uhapsili su D. Ć. (50), R. B. (54), D. G. (40) i G. M. (50), svi iz Novog Sada, zbog… »

Peruničić: Nema haosa u reprezentaciji, razlaz sa Jovanovićem moja odluka

Politika 25.12.2019
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio je danas da je zatečen pisanjem pojedinih medija o „haosu u ekipi” posle odluke da Nedeljko Jovanović ne bude više član stručnog štaba. „Sve ovo je došlo kao grom iz vedra… »

Tepić: Dačić zloupotrebljava patriotizam kako bi novac trpao u svoj džep

N1 Info 25.12.2019
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zloupotrebljava patriotizam i laže ljude da novac uzima kako bi finansirao povlačenje priznanja Kosova. "Ivica Dačić svoj lopovluk pokušava… »

Vučić za CG portal:SPC jedina kanonska crkva,ostale NVO…

Studio B 25.12.2019
Srpska pravoslavna crkva je jedina kanonski priznata crkva, a postoje i druge koje su nevladine organizacije, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za crnogorski portal IN4S, te istakao, povodom zakona o slobodi veroispovesti, koji će… »