Šešelj na konferenciji za novinare: Predsednik drži svu vlast i on je odgovoran za stanje u Srbiji! Nardoni bunt je opravdan! (video)

Pravda 09.07.2020  |  Pravda
Šešelj na konferenciji za novinare: Predsednik drži svu vlast i on je odgovoran za stanje u Srbiji! Nardoni bunt je…

Vojislav Šešelj je 9. juli 2020. godine, konferenciju za novinare započeo rečima: "Dame i gospodo, u utorak, 7. jula, održana je sednica Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke. Na toj sednici je bilo određenih kadrovskih promena, a ja vas obaveštavam da je danas ovde sa nama novoizabrani predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke, Đurađ Jakšić. Đurađ Jakšić je inače predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke za Novi Sad i pokrajinski poslanik u Skupštini Vojvodine."

Nastavio je da Srpska radikalna stranka smatra da je veliki revolt građana Srbije opravdan i da se taj revolt izražava kroz protestne skupove u najvećim srpskim gradovima. Napomenuo je da su oni protiv upotrebe nasilja u političkim sukobima. Kako kažu izražavaju saosećanje sa policajcima koji su ranjeni u tim uličnim sukobima u Beogradu u protekla dva dana, ali i sa građanima koji su povređeni u policijskom nasilju. Naravno, deo primenjenog policijskog nasilja bio

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »