Junajted grupa pokreće najveću integrisanu onlajn i TV prodavnicu

Beta 23.07.2020

Junajted grupa (United Grupa) objavila je da započinje novu sferu poslovanja, pokretanjem regionalne platforme za onlajn kupovinu – shoppster.com, koja će od danas biti dostupna korisnicima iz Srbije kao onlajn prodavnica.

"U svojoj prvoj fazi, od 23. jula, Shoppster je dostupan korisnicima iz Srbije kao onlajn prodavnica. Od jeseni, Shoppster će svoje usluge ponuditi i kupcima iz Slovenije. Tada će pokrenuti na oba tržišta još jedan kanal prodaje, Shoppster TV kanal", precizirano je u saopštenju.

Shoppster kreće sa više od 20 kategorija proizvoda (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, posuđe i sl) i nastaviće da, kako je istaknuto, intenzivno da širi svoj asortiman.

"Shoppster će omogućiti kupcima standard kupovine poput najrazvijenijih svetskih e-platformi Amazona, Wisha ili Allegra u Poljskoj", navedeno je u saopštenju.

Pored online prodavnice, prezentacija i prodaja proizvoda od jeseni će biti moguća i na Shoppster TV kanalu koji će u potpunosti biti posvećen kupovini iz udobnosti doma.

Najavljeno je da će poznata TV lica voditi svoje gledaoce kroz ponude i proizvode brojnih kompanija koje su se priključile Shoppsteru.

Uz njih, Shoppster će predstaviti i jedinstvene proizvode pod svojom privatnom robnom markom, kao i linije proizvoda poznatih ličnosti, među kojima se kao najinteresantniji izdvajaju proizvodi "Praktične žene", napravljeni u saradnji sa Natašom Pavlović.

Priprema ove prodajne platforme trajala je dve godine, a na njenom razvoju i kontinuiranom unapređivanju radi tim najvećih prodajnih, IT i medijskih stručnjaka iz našeg regiona i sveta.

Navedeno je da kupce na Shoppsteru očekuje jednostavno, pouzdano i bezbedno iskustvo online kupovine.

Pored poznatih brendova, Shoppster omogućava i malim preduzetnicima da prošire svoju prodaju i time pruža važnu podršku razvoju lokalne ekonomije, kao i pouzdanog partnera malim i srednjim preduzećima.

Junajted grupa je zato pozvala preduzetnike da se priključe Shoppsteru kao platformi koja će im omogućiti da dođu do velikog broja kupaca i značajno unaprede svoj prodajni rezultat kroz online prodajni portal i TV kanal.

Iz Junajted grupe podsećaju da su vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi. Tokom prethodnih 20 godina, Junajted grupa, čije je sedište u Amsterdamu, proširila je svoje prisustvo kroz organski rast i akvizicije.

Junajtid grupa zapošljava 5.200 ljudi i obezbeđuje usluge za skoro 1,9 miliona domova i 1,5 miliona mobilnih korisnika, a njeni TV kanali se gledaju u pet miliona domova.

(Beta, 07.23.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »