"Ustaše su mi ubile dedu, baba je spasla moga oca da ga ne bace u jamu", Vesna Rivas otkrila jezive detalje života nakon filma o Dari (foto)

Alo 22.02.2021  |  Alo.rs/M.A.
"Ustaše su mi ubile dedu, baba je spasla moga oca da ga ne bace u jamu", Vesna Rivas otkrila jezive detalje života nakon…

"Stara Gradiška, logor u kom je bio moj otac Nikola, majka Milka i tetka Draga. Zahvaljujući Srbinu stražaru, jedne noći izvučeno je njih 10 žena sa decom. Među njima i moja baka, tata i tetka. Odrasla sam uz njegovu tugu, traume, priče i suze od sećanja na momente kada se to sve dešavalo"

Film "Dara iz Jasenovca" koji nas je podsetio na zverstva ustaša prema srpskom, jevrejskom i romskom narodu Ovo ostvarenje mnogima je probudilo stare uspomene, a nekima otkrilo malo poznate detalje. Bivša takmičarka "Parova" Vesna Rivas nakon gledanja premijere filma podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram traumatične detalje iz života njenih članova porodice. View this post on Instagram A post shared by Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »