Oslobođenje: Ćutanje SNS o povezanosti s organizovanim kiminalom pokazuje njihovu slabost

Beta 20.04.2021

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da se kao znak slabosti može protumačiti ćutanje Srpske napredne stranke (SNS) i aktuelnog režima o njihovoj povezanosti s korupcijom i organizovanim kriminalom, o čemu je u emisiji "Utisak nedelje" govorio osnivač tog pokreta i bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije, Milan Dumanović.

"Uvek kada bismo otkrili neku aferu, bilo naš pokret ili neka druga opoziciona stranka, bilo neki nezavisni medij, SNS bi napadao iz svih oružja. Ministri, poslanici i drugi funkcioneri ove stranke ne bi se skidali sa Pinka, Hepija i sa naslovnica tabloida. Sada međutim ćute, nema čak ni demantija", ukazao je Đorđević.

Đorđević je podsetio da je Dumanović, koji je višestruko nagrađivani policajac, izgubio posao zbog ukazivanja na nezakonite radnje u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"On je izneo više informacija o vezama SNS sa trgovinom narkoticima, o učešću organa Srbije u ratu između Kavačkog i Škaljarskog kriminalnog klana, o postavljanju politički podobnih lica da upravljaju policijom, o praćenju i prisluškivanju novinara i opozicionara za račun režima, kao i o vezama BIA i tabloida", podsetio je lider "Oslobođenja".

"Mi ćemo nastaviti da otkrivamo njihove afere i nedela, jer ceo srpski narod mora da zna kakva mafija je zauzela ovu državu", poručio je Đorđević.

(Beta, 04.20.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »