Ašimi: Proglasivši me islamskim fanatikom hteli da sakriju Markovića Palmu i nanesu štetu Đilasu

Beta 18.05.2021

Armin Ašimi iz Kraljeva, kojeg su tabloidi bliski vlasti proglasili islamskim fanatikom, rekao je da je to učinjeno jer "fokus nije smeo da bude" na Draganu Markoviću Palmi, maloletnicama i Mariniki Tepić, koja je došla u taj grad kako bi dala iskaz tužilaštvu.

"Jedini razlog tog teksta je, u stvari skretanje pažnje sa podvođenja maloletnica, generalno žena i devojaka u Jagodini od strane Dragana Markovića Palme i namera da se Draganu Đilasu nanese šteta pa makar i tako nebulozno, da je u društvu islamskih fanatika", rekao je Ašimi za list Danas povodom tekstova u tabloidima i fotografije sa predsednikom Stranke slobode i pravde (SSP) Đilasom u bašti jednog kruševačkog restorana.

Kako je rekao, "ima bradu pet godina, Musliman je od svog rođenja i nikada nije imao problema zbog toga u svom gradu, niti njegov otac, majka ili bilo ko".

On je naveo da je veliki broj sugrađana, prijatelja i članova porodice stao u njegovu odbranu, mimo politike i svega ostalog, i konstatovao da "Srpska napredna stranka nije uspela da progura to svoje što je htela".

"Ljudi, brada je najmanji problem. Obrijaću ja bradu ali rešite vi 'Palmu'", poručio je Ašimi, koji kaže i da je odnedavno član SSP.

(Beta, 05.18.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »