Roberto je i zvanično najbolji prijepoljski zet: Diplomata iz Italije ispunjava sve želje tazbini čitavih deset godina, sada je dobio i ovu laskavu titulu (FOTO)

RINA 12.07.2021
Roberto je i zvanično najbolji prijepoljski zet: Diplomata iz Italije ispunjava sve želje tazbini čitavih deset godina, sada…

Roberto je i zvanično najbolji prijepoljski zet: Diplomata iz Italije ispunjava sve želje tazbini čitavih deset godina, sada je dobio i ovu laskavu titulu (FOTO) Prijepolje - Nesvakidašnja manifestacija održana je u Prijepolju, jer su žitelji grada na Limu birali najboljeg zeta i najbolju snajku.

Za najboljeg zeta, koji punu jednu deceniju ispunjava želje tazbinim izabran je Roberto Gorelo. On radi kao diplomata u Rimu, gde i živi sa suprzgom Snežanom. Upoznali su se i zavoleli pre deset godina u Italiji, gde ona boravi od svoje 21 godine. " U Prijepolje dolazimo par puta godišnje. Ljudi su ovde srdačni i gostoprimljivi i baš mi se sve ovde dopada. Priroda je prekrasna a i hrana mi se sviđa – kaže Roberto najbolji prijepoljski zet. 12.07.2021.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »