SMS za sedam minuta! Srbin blista u Laciju - novi gol u Seriji A, a onda se njegov saigrač izjednačio sa Dušanom Vlahovićem na čelu liste strelaca i to posle Sergejeve asistencije!

Sportal blic 05.12.2021
SMS za sedam minuta! Srbin blista u Laciju - novi gol u Seriji A, a onda se njegov saigrač izjednačio sa Dušanom Vlahovićem…

Reprezentativac Srbije u redovima , nalazi se u sjajnoj formi, što je dokazao novim pogotkom, ovoga puta protiv Sampdorije! Nakon što je u prethodnom kolu bio strelac maestralnog gola u remiju Lacija i Udinezea (4:4), popularni SMS nastavlja da trese mreže u Seriji A.

Ovoga puta njegova žrtva bio je tim iz Đenove, čiju je mrežu zatresao nakon svega sedam minuta igre. Prednost "nebesko-plavih" je 13 minuta kasnije na 2:0 doneo Ćiro Imobile, svojim 12 pogotkom u sezoni čime je došao na samo gol iza srpskog napadača iz redova Fiorentine Dušana Vlahovića. Međutim, ubrzo je Imobile ponovo bio strelac čime se izjednačio sa srpskim reprezentativcem na čelu liste strelaca i to na asistenciju Sergej Milinković-Savića. Uskoro opširnije!!!

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »