"Više od milion dece napustilo Ukrajinu": Nuklearna elektrana u Zaporožju ne šalje podatke, Zelenski: Putinova pretnja nuklearnim oružjem je blef (foto, video)

Blic 09.03.2022
"Više od milion dece napustilo Ukrajinu": Nuklearna elektrana u Zaporožju ne šalje podatke, Zelenski: Putinova pretnja…

Četvrnaesti dan od početka ruske avione obeležila su dešavanja u nuklearnoj elektrani u Černobilju, koja je ostala bez struje i koja ne šalje podatke za praćenje bezbednosti, evakucija civila kroz humanitarne koridore koja je opet bila otežana usled granatiranja, kao i novi paket sankcija EU usmeren na Rusiju i Belorusiju. Dramatično je danas posebno bilo u opkoljenom Marijupolju.

Dobro došli u "Blicov" blog u okviru kog ćemo vas blagovremeno izveštavati o najaktuelnijim dešavanjima vezanim sa situaciju u Ukrajini. Šta se dešavalo u toku dana pročitajte u našem prethodnom blogu. Zelenski se obratio javnosti o ruskom vazdušnom udaru koji je pogodio porodilište i dečju bolnicu u gradu Mariupolju, pri čemu je povređeno najmanje 17 ljudi. - Kakva je ovo država – Ruska Federacija, koja se boji bolnica i porodilišta i uništava ih? Da li je neko u

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »