Otvorena nova filijala Erste banke u Novom Sadu, spoj digitalnog i savetodavnog koncepta

Beta 16.03.2022

 Erste banka je danas saopštila da je otvorila novu filijalu u Novom Sadu u skladu s potrebama klijenata i banke da sve više poslova obavljaju digitalno.

"Nova filijala je spoj digitalnog i savetodavnog koncepta jer se svakodnevni bankarski poslovi sve više obavljaju onlajn putem, što stvara više vremena za lični kontakt i savetodavnu podršku klijentima. Namenjena je na prvom mestu savetodavnim uslugama, uz maksimalnu efikasnost, fleksibilnost i udobnost ambijenta, koji ne podseća na konvencionalnu filijalu", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da su u novoj filijali primenjena digitalna rešenja i tehnologije koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje, uz što manje čekanja u redu.

Fokus je stavljen na savetodavni koncept jer klijenti imaju više prostora i vremena da razgovaraj s bankarskim savetnicima o finansijskim potrebama i planovima, kako bi došli do najboljih finansijskih odluka.

"Veoma sam srećan što filijalu otvaramo u Novom Sadu u godini kada sa ponosom nosi titulu Evropske prestonice kulture. Zadovoljstvo nam je što smo banka partner ovog projekta koji će u najboljem svetlu predstaviti Novi Sad i našu zemlju na kulturnoj mapi Evrope", rekao je predsednik Izvršnog odbora Erste banke Slavko Carić.

Ocenio je da je u poslednje vreme povećana potreba za finansijskom podrškom kroz finansijsko opismenjavanje i savetovanje, ne samo zbog krize izazvane korona virusom, već i zbog ubrzane digitalizacije.

Iako se mnogo bankarskih transakcija, kako je rekao, može obaviti mobilnim telefonom, savetovanje i donošenje dobrih odluka u vezi s novcem i dalje ostaju preduslovi za stvaranje napretka i održivosti, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu.

U okviru filijale je i samouslužna zona s bankomatom, koja je na raspolaganju non-stop i sadrži i uplatni bankomat za pravna lica.

Filijala je opremljena interaktivnim ekranom sa edukativnim i zabavnim sadržajima, a mališani koji čekaju roditelje da obave bankarske poslove mogu se zabaviti uz brojne igračke.

Direktor Regionalnog centra Novi Sad Nino Stameski rekao je da je Erste banka, kako bi bila "korak ispred svih, u ovoj filijali, površine nešto više od 200 kvadratnih metara, primenila digitalna rešenja i tehnologije koje službenicima olakšavaju i ubrzavaju poslovanje, a klijentima pružaju bolje, jednostavnije i potpuno drugačije bankarsko iskustvo".

"Istovremeno sa tehnološkim aspektom, ovaj novi koncept filijala usmeren je ka budućnosti bankarstva, individualnom pristupu i posvećenosti, kao i pružanju savetodavnih usluga građanima, sadašnjim i budućim klijentima banke", rekao je Stameski.

(Beta, 03.16.2022)

Novi Sad »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »