Novi Sad - vesti

U toku prijave za radionicu o pristupu informacijama od javnog značaja u Novom Sadu

Radio 021 pre 24 minuta
Dvodnevna radionica o promeni Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja i novog Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave održaće se u četvrtak i petak, 26. i 27. aprila u Omladinskom klubu na Spensu.
Radionicu organizuje CDD "Europolis" u okviru projekta "Nov Zakon o zaposlenima, stari problemi? Ka transparentnom zapošljavanju u lokalnim organima uprave". "Europolis" poziva sva zainteresovana udruženja, organizacije i građane... »

Ulice na Telepu i u Kovilju bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 1 sat
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 24. aprila, do 14 sati biti ulice Jasterbačka, Jovana Popovića, Ilariona Ruvarca i Ticanova u Novom Sadu, dok će do 13 sati bez vode biti ulica Zmaj Jove Jovanovića u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe,... »

Gradska liga Novog Sada: Kameničani silni u nastavku

Dnevnik pre 48 minuta
​​​​​​​Fruškogorac - Susek 6:1 (1:1)
SREMSKA KAMENICA: Igralište Fruškogorca, gledalaca 100, sudija: Čobanov (Rumenka), strelci: Varničić u 45. Jeftić u 59. i 63. Brkljača u 67. i 89. i M. Lukić u 83.za Fruškogorac, Šodić u 4. minutu za Susek. Žuti kartoni: Vojnović, Starčević (Susek). FRUŠKOGORAC:... »

Novi Sad u znaku vrhunske mode

Dnevnik pre 1 sat
Umetnička bajka sa 150 manekena obučenih u modele 50 dizajnera iz 30 različitih zemalja sveta, otvoriće deseti jubilarni Serbia Fashion Week, večeras u 20 časova, u Dunavskom parku.
Revija je otvorena za sve posetioce koji će imati priliku da vide jednu od najvećih modnih pisti Evrope sa specijalnim efektima i scenografijom, uz pratnju orkestra i solista opere Srpskog narodnog pozorišta. Do 29. aprila na pet... »

Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice bez vode zbog havarija

Radio 021 pre 3 sata
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice nemaju vode zbog havarija.
NOVI SAD Bez vode će do 11 časova biti Mičurinova ulica 1-56. Bez vode će do 12 časova biti deo Temerinskog puta 30-50. Postoji mogućnost da će u toku radova blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. SREMSKA KAMENICA... »

"Pretprvomajski omnibus" u Novom Sadu

RTV pre 2 sata
RTV: "Pretprvomajski omnibus" u Novom Sadu
NOVI SAD - U Omladinskom centru CK 13, u toku današnjeg i sutrašnjeg dana, otvorena je manifestacija Pretprvomajski omnibus, gde će posetiocima biti na raspolaganju brojni zanimljivi sadržaji. Na prolećnom bazaru male, samostalne zanatlije izložili su i prodavali svoje rukotvorine.
Šarena pijaca rukotvorina od različitih materijala, privukla je Novosađane koji su u potrazi za autentičnim, prolećnim nakitom, zdravim proizvodima ili detaljima za kuću. I dok kupci radoznalo razgledaju i kupuju, prodavci i... »

Novi Sad prvi prolazi obuku o javno-privatnom partnerstavu

Dnevnik pre 3 sata
Dvodnevna radionica na temu javno-privatnog partnerstva, koja se održava u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, počela je juče u Velikoj sali Skupštine grada.
U njoj učestvuje više od 80 predstavnika lokalnih samouprava odnosno javnog sektora, koji mogu da budu predlagači projekata u svojim domenima. Aleksej Zverev iz Evropske banke za obnovu i razvoj rekao je kako je Novi Sad prvi od... »

Izložba Novi Sad – slobodan grad

RTV pre 4 sata
RTV: Izložba Novi Sad – slobodan grad
NOVI SAD - Svečano otvaranje izložbe Novi Sad – slobodan grad, povodom 270 godina od sticanja statusa slobodnog kraljevskog grada, održaće se danas u 13 časova, u Zbirci strane umetnosti.
Autor izložbe je dr Agneš Ozer, istoričar i muzejski savetnik. Na otvaranju će govoriti Dalibor Rožić, član Gradskog veća zadužen za kulturu i mr Siniša Jokić, direktor Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, recenzent... »

Druga Konferencija o regionalnoj stabilnosti u junu u Novom Sadu

Radio 021 pre 4 sata
Konferencija o regionalnoj stabilnosti, druga po redu, održaće se početkom juna u Kulturnom centru Novog Sada.
Osnovna ideja konferencije je dobrosusedstvo i saradnja na postjugoslovenskim prostorima. Učešće na ovogodišnjoj konferenciji potvrdili su hrvatski istoričar, prof. dr Hrvoje Klasić i prof. dr Dejan Vuk Stanković iz Beograda.... »

Opens dani u Novom Sadu

RTV pre 4 sata
RTV: Opens dani u Novom Sadu
NOVI SAD - Prvi OPENS dan u Novom Sadu održaće se u četvrtak, 26. aprila, u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu i Kineskoj četvrti.
Prvi OPENS dani ove godine organizovani su u mesecu studenata, i to kroz nekoliko aktivnosti. Dnevni deo programa odigravaće se na nekoliko lokacija u okviru Novosadskog univerziteta. Prvi deo programa, tokom dana, odigravaće se... »

©2018 Netmark d.o.o.