Novi Sad - vesti

Krivične prijave protiv pet osoba: Izvodili radove bez građevinske dozvole u Novom Sadu!

Kurir pre 6 sati
Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv pet osoba, osumnjičenih da su izvodili građevinske radove u Dositejevoj ulici bez građevinske dozvole i protivno tehničkim pravilima, te tako ugrozili sigurnost susednog stambenog objekta i prouzrokovali veliku materijalnu štetu. Protiv dvoje... »

Novi Sad: Krivične prijave za nelegalnu gradnju u Dositejevoj

Večernje novosti pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivične prijave protiv pet odgovornih osoba, osumnjičenih za izvođenje građevinskih radove u Dositejevoj ulici
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivične prijave protiv pet odgovornih osoba, osumnjičenih za izvođenje građevinskih radove u Dositejevoj ulici bez građevinske dozvole i protivno tehničkim... »

Raspored sahrana za ponedeljak, 19. novembar

Radio 021 pre 1 sat
Raspored sahrana za ponedeljak, 19. novembar, na grobljima u Novom Sadu, koja su pod ingerencijom JKP "Lisje".
NOVI SAD Gradsko groblje 09:45 - Branko Belić (1930) 11:15 - Irena Antonija Pantić (1935) 12:00 - Stanija Nikolić (1936) 12:45 - Svetlana Radišić (1960) Katoličko groblje 13:00 - Žofija Odri (1927) Autor:... »

Svečanost u Novom Sadu: Obeleženo 100 godina od Prisajedinjenja Vojvodine Srbiji

Srbija danas pre 2 sata
U organizaciji Centra za društvenu stabilnost, u petak 16. novembra u klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada, održana je tribina "100 godina od Prisajedinjenja 1918-2018".
Gosti i sagovornici bili su: Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, dr Đorđe Đurić, istoričar i generalni sekretar Matice srpske i dr Saša Marković, istoričar i univerzitetski profesor. Moderator tribine bio je msr Ognjen... »

Veliko interesovanje za koncerte Željka Joksimovića: Beograd tri puta, Novi Sad 7. decembra

Večernje novosti pre 4 sata
Projekat predstavlja jedinstven spoj obrada hitova Joksimovića i drugih autora u sving aranžmanima
PEVAČ Željko Joksimović je, zbog velikog interesovanja, pored prvog, već rasprodatog beogradskog koncerta u sklopu treće sezone projekta "Dva sveta" 3. decembra, zakazao još dva nastupa na istom mestu, 6. i 12. decembra, dok će u... »

Apelacioni sud odlučio: Novi Sad ne mora Iliji Deviću da isplati 15 milijardi dinara

NoviSad.com pre 5 sati
Novi Sad - Apelacioni sud u Novom Sadu odbio je žalbu Ilije Devića i potvrdio je presudu novosadskog Višeg suda iz decembra meseca 2017. godine kojom je tužba Dević Ilije u celosti odbijena. Time je odbijajuća odluka Višeg suda potvrđena i postala je pravnosnažna. Tužbom je Ilija Dević tražio da se... »

Džambo big bend poslednje večeri Novosadskog džez festivala

Dnevnik pre 7 sati
NOVI SAD: Poslednje večeri Novosadskog džez festivala nastupiće tri big benda odjednom: Big bend RTV Slovenije, Džez orkestar HRT-a i Big bend RTS-a.
Na večerašnjem zatvaranju 20. novosadskog džez festivala, koji se održava u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada u Srpskom narodnom pozorištu, pored benda “Frenč konekšon” njujorškog saksofoniste Simusa Blejka, publiku... »

Skupština Novog Sada ponovo o povećanju spratnosti

Radio 021 pre 9 sati
Odbornici Skupštine grada će na sednici u utorak, 20. novembra, raspravljati o predlogu da se na tri lokacije u gradu dozvoli zidanje višespratnica, kao i o trošenju budžeta za prvih devet meseci ove godine.
Kako se navodi u izveštaju Uprave za finansije za period od 1. januara do 20. septembra, gradski budžet je napunjen skoro kako je i planirano, jer se u njega slilo 21,9 milijardi dinara ili 98,8 odsto predviđenog novca, ali je sa... »

Odbačena tužba bivšeg vlasnika ATP "Vojvodina": Dević plaća tri miliona

Večernje novosti pre 10 sati
Apelacioni sud u Novom Sadu odbio je žalbu Ilije Devića. Tražio da mu Grad Novi Sad isplati 15 milijardi
APELACIONI sud u Novom Sadu odbio je žalbu bivšeg vlasnika ATP "Vojvodina" Ilije Devića i potvrdio presudu novosadskog Višeg suda iz decembra 2017. godine kojom je Devićeva tužba u celosti odbijena kao neosnovana. On je, po toj... »

Novi Sad obeležava dan prevremeno rođenih beba

RTV pre 10 sati
RTV: Novi Sad obeležava dan prevremeno rođenih beba
NOVI SAD - I ove godine, Udruženje "Mali div" se pridružuje aktivnostima kojima se obeležava 17. novembar, Svetski dan prevremeno rođene dece, koji se organizuje širom sveta, u cilju podizanja svesti u javnosti o problemu prevremenog rođenja. Obeležavanje će biti upriličeno na Trgu slobode od 11 do 13 časova uz puštanje balona. Most će ovom prilikom svetleti ljubičastom bojom u znak podrške.
Jedna od deset beba u svetu rodi se pre vremena, odnosno godišnje 15 miliona beba. U Srbiji ih se rodi više od 4000 ili 11 beba svakoga dana. Prevremeno rođenje je vodeći uzrok smrtnosti dece mlađe od godinu dana i drugi vodeći... »

©2018 Netmark d.o.o.