Novi Sad

Novi Sad: Uhapšen sumnje da je tukao devojku u automobilu

RTV pre 24 minuta
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je danas D.S. (1991), osumnjičenog da je u automobilu tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo, i naneo joj lake telesne povrede. Osumnjičenom D. S. je određeno… »

Novi Sad: Pronađeno 1,4 kg marihuane

RTV pre 6 minuta
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je G.P. (1985) iz Apatina kod kojeg je pronađeno 1,4 kilograma marihuane. Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi policija je pronašla marihuanu, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji se… »

Gradonačelnik Novog Sada: EXIT festival ostaje novosadski

Slobodna Evropa pre 24 minuta
Nakon natpisa u medijima da usled krize izazvane pandemijom EXIT festival razmatra selidbu iz Srbije, 27. novembra je u Novom Sadu održan sastanak gradonačelnika Miloša Vučevića sa predstavnicima EXIT tima, na kojem je gradonačelnik Novog Sada… »

Donose 200 miliona evra godišnje: Rešena sudbina Exita

Vesti online pre 18 minuta
Nakon što su mediji u regionu objavili vest da usled krize izazvane pandemijom Exit festival razmatra selidbu iz Srbije, danas je u Novom Sadu održan sastanak gradonačelnika Miloša Vučevića sa predstavnicima Exit tima. Na sastanku je gradonačelnik… »

Provalio u restoran i ukrao televizor i flaše pića

Nova pre 12 minuta
Policajci iz Vrbasa uhapsili su V. K. (34) iz Novog Sada, zbog sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je, polovinom novembra, V. K. provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i nekoliko flaša pića. Takođe… »

Kod dilera pronađene dve vagice i 1,4 kilograma marihuane

Nova pre 12 minuta
Novosadska policija uhapsila je G.P. (35) iz Apatina kod kojeg je pronađeno 1,4 kilograma marihuane. Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi policija je pronašla marihuanu, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji se sumnja da… »

Lončar: Radovi na KCS teku prema planiranoj dinamici bez obzira na koronu biće dovoljno radnika i za novi SAD

Kurir pre 12 minuta
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da radovi na Kliničkom centru Srbije teku prema planiranoj dinamici bez obzira na epidemiološku situaciju sa virusom korona i izrazio nadu da će tako biti i sa radovima na rekonstrukciji i dogradnji… »

Provalio u restoran u Zmajevu: Uhapšen muškarac iz Novog Sada, osumnjičen za tešku krađu

Večernje novosti pre 24 minuta
POLICIJA u Vrbasu uhapsila je V. K. (34) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je, polovinom novembra, V. K. provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i nekoliko flaša… »

U automobilu tukao devojku: U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za zlostavljanje i mučenje

Večernje novosti pre 12 minuta
NOVOSADSKA policija je uhapsila D. S. (29), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se sumnjiči da je, prekjuče, u automobilu, tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku, ne dozvoljavajući joj da napusti… »

Exit ostaje u Novom Sadu: Postignut dogovor između predstavnika grada i festivala

Telegraf pre 6 minuta
Exit festival je od osnivanja do danas domaćoj turističkoj privredi doneo više od 200 miliona evra, a sledećih 200 miliona se očekuje do 2030. godine, dok se vrednost promocije Srbije često navodi kao “neprocenjiva”. Nakon što su mediji u… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
petak
Sumaglica
Sumaglica
2 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 7˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 4˚

Vesti dana »