Novi Sad

Treći ciklus programa "Moja prva plata" (AUDIO)

RTV pre 12 minuta
NOVI SAD - Treći ciklus programa "Moja prva plata" nudi 15 hiljada radnih mesta, a prijavljivanje počinje u ponedeljak i traje do kraja oktobra. Program omogućava da se, mladi srednjeg i visokog obrazovanja, do 30 godina, bez radnog iskustva, osposobe… »

Kako sačuvati srce?

RTV pre 12 minuta
NOVI SAD - Svetski dan srca je ustanovljen 2000. godine, sa ciljem da informiše ljude širom sveta da su bolesti srca i krvnih sudova vodeći uzrok smrti. Svake godine u svetu 18,6 miliona ljudi umre od bolesti srca i krvnih sudova, a procenjuje se da… »

Lukoilov ECTO karavan u šest gradova Srbije

Nedeljnik pre 6 minuta
Fotografija: Lukoil Оvоg sеptеmbrа је zа pоtrоšаčе nа bеnzinskim stаnicаmа LUKOIL SRBIJA zаpоčеlа vеlikа аkciја pоd nаzivоm „Koristi aplikaciju, iskoristi akciju“. Kompanija LUKOIL SRBIJA na 27 svojih benzinskih stanica… »

Pokažite kreativnost i osvojite jedinstven nameštaj - Samsung i Kare Saloni vas nagrađuju

Buro pre 1 sat
Da je kreativnost važna i da se krije u svima nama a samo je potrebno probuditi je, podseća nova aktivacija koju je kompanija Samsung u saradnji sa poznatim KARE salonima nameštaja pripremila za sve one koji vole da oprobaju svoju sreću dok se… »

Tribina "Trezan i vezan" sutra ispred gradske kuće (AUDIO)

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Predstavnici Strukovnog udruženja policije „Doktor Rudolf Arčibald Rajs“, sa sedištem u Novom Sadu, u saradnji sa Gradom Novim Sadom i Agencijom za bezbednost saobraćaja sutra ispred Gradske kuće organizuju teorijsko demonstrativna… »

Blizanci Branislav i Živko Bugarin pojačali redove Radničkog

Zrenjaninski pre 47 minuta
Poslednjeg dana prelaznog roka u Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina stigla su još dva pojačanja – blizanci Branislav i Živko Bugarin iz Šajkaša. Braća su rođena 19. maja 2004. godine i u crveno-crni tim iz grada na obalama Begeja došla su iz… »

Parkiranje za vreme održavanja Sajma Lova, Ribolova i Ekologije (AUDIO)

RTV pre 36 minuta
NOVI SAD - Kao i prilikom održavanja svakog sajma u Novom Sadu, JKP 'Parking servis' u okolini sajma organizuje parkiranje. Za vreme Međunarodnog sajma lova, ribolova i Sajma ekologije predviđeno je više od hiljadu parking mesta, saznajemo za Radio… »

Stigle nove kolekcije: Zimske jakne od 4.500 do 50.000 dinara

Dnevnik pre 53 minuta
NOVI SAD: Dolaskom jeseni i hladnih kišnih dana Novosađani su krenuli u nabavku jesenje i zimske odeće i obuće. Shodno tome, prodavnice i izlozi označeni su natpisima "nove kolekcije", "sniženja" i "posebne ponude", a osim što su sniženi letnji… »

Isključenja struje za petak, 30. septembar

Moj Novi Sad pre 1 sat
"Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Veterniku i Futogu. • od 8 do 12 sati: Jirečekova 7, 7A, 7B, 7C: • od 8.30 do 10 sati: Ive Andrića – Drvene barake BB, 1 - 5, Banović Strahinje 2 - 6, Cara… »

Beočincu za arsenal u kući pet godina i četiri meseca

Dnevnik pre 41 minuta
NOVI SAD: Miroslav Toškov (32) iz Beočina, okrivljen za posedovanje veće količine municije, automatske puške i pištolja u porodičnoj kući osuđen je juče nepravosnažno na pet godina i četiri meseca zatvora. Njemu je produžen pritvor, pa je… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
četvrtak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
23 ˚C
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
18˚ / 25˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
18˚ / 24˚

Vesti dana »