Novi Sad

Hladno i pretežno suvo

Dnevnik pre 2 sata
​​​​​​​NOVI SAD: Hladno i pretežno suvo tokom dana uz postepeno razvedravanje popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8, a maksimalna 11 stepeni. VOJVODINA: Hladno i pretežno suvo, a samo… »

Akademac: OPENS.....2019, 2020, 2021..... (RTV 1, 12.55)

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Kako je OPENS, iako je dobio aplikaciju još 2016. godine i nakon godine titule, nastavio svoje aktivnosti i danas? Kojim aktivnostima se bave mladi u OPENSU? Šta je parcipativno budžetiranje? Šta nedostaje mladima a što je OPENS prepoznao… »

Danas je Dan oslobođenja Novog Sada

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Grad Novi Sad danas proslavlja 23. oktobar - Dan oslobođenja od fašizma 1944. godine, a tim povodom, gradonačelnik Miloš Vučević položiće vence na Spomen groblje i na Spomenik Novosadskom partizanskom odredu, u znak sećanja na pale… »

Pismo besmrtnoj dragoj RTV1 (22.30)

RTV pre 5 sati
NOVI SAD - Posle Betovenove smrti pronađeno je pismo koje je uputio svojoj "Besmrtnoj ljubavi", čiji je identitet ostao nepoznat. Ovaj film daje rešenje te zagonetke. Kroz potragu za odgovorom, koju provodi Betovenov prijatelj i saradnik, Šindler… »

Vremeplov: Započela Kumanovska bitka

RTV pre 5 sati
NOVI SAD - Na današnji dan 1912 - Započela je Kumanovska bitka, u kojoj je Prva srpska armija, pod komandom regenta Aleksandra Karađorđevića, tokom dvodnevnih borbi potpuno potukla tursku Vardarsku armiju Zeki paše, zadavši presudan udarac Turcima… »

Prodavnica čuda gospodina Magorijuma RTV1(15.00)

RTV pre 5 sati
NOVI SAD - Film "Prodavnica čuda gospodina Magorijuma" na programu RTV1 emituje se od 15 časova. To je najčudnija, ali ujedno i najlepša prodavnica igračaka na svetu. Magorijum svojim „stanarima“ pruža čarobno utočište u kojem sve oživljava… »

Najlepša fotografija sa knjigom: Izabrani dobitnici nagrada

Večernje novosti pre 6 sati
Foto: Arhipelag Jelka Dilber iz Beograda, Jelena Bukilić iz Kaća, Silvija Mitrović iz Beograda, Milka Kolundžić iz Kotora, naš novinar Vojislava Crnjanski Spasojević iz Beograda, Snežana Ćurčić iz Ivanjice, kao i Gorica Radmilović iz Novog… »

Pobede Čukaričkog i Voždovca

Danas pre 7 sati
Dva beogradska kluba pokupila sve bodove protiv Proletera i Radnika. Petak je bio berićetan za oba prestonička superligaša u mečevima 14. kola fudbalskog šampionata Srbije, jer se Čukarički na Banovom brdu poigrao sa Proleterom iz Novog Sada (6:1)… »

Ani prva nagrada za kolekciju: U Paraćinu otvorena tradicionalna klupska izložba fotografija (foto)

Večernje novosti pre 6 sati
Foto Z. Rašić - Večeras imamo izložbu kolekcija, gde se svaki od 32 autora predstavio sa po tri fotografije, a u tom broju je, pored umetničkih fotografa iz Paraćina, i deset gostiju iz Novog Sada i Niša. Podelili smo ukupno deset nagrada. Prvu je… »

Novo ruho: Objekat Doma zdravlja "Novi Sad" na Limanu od sutra ponovo prima pacijente

Večernje novosti pre 9 sati
Foto: Ž. Knežević Radi se o najvećem objektu te ustanove, površine 9.294 metra kvadratna, sa najvećom frekvencijom poseta pacijenata, u njemu radi ukupno 362 zdravstvena radnika i saradnika a zastupljene su sve službe i dijagnostička podrška… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
subota
Oblačno
Oblačno
10 ˚C
nedelja
Vedro
Vedro
6˚ / 16˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
6˚ / 17˚

Vesti dana »