Novi Sad

Udruženje sudija i tužilaca Srbije osuđuje napad građana na tužiteljku u Novom Sadu

Politika pre 26 minuta
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) kritikovalo je danas postupke pojedinih učesnika protestnog skupa u Novom Sadu „Pravda za Ninu”, koji su, kako navodi, svoje nezadovoljstvo ispoljili ponašanjem koje je na granici fizičkog obračuna sa… »

Spas od vrućina Novosađani traže na bazenima

RTV pre 56 minuta
NOVI SAD - U Novom Sadu i danas tropska temperatura. Spas od ovih vrućina, mnogi u Novom Sadu traže na bazenima Spensa i Sajmišta. Ranoranioci imaju priliku da se rashlade već od 6.30 u biznis smeni, a nakon toga, sledi program za žene starije od 55… »

Preporuka vozačima: Prvo kod majstora, pa na tehnički

RTV pre 56 minuta
NOVI SAD - Od kada je počeo da se primenjuje novi pravilnik, veliki broj vlasnika vozila se žali na stroge uslove koje vozilo mora da ispuni kako bi prošlo tehnički pregled. Uprkos činjenici da su iz novog pravilnika o tehničkom pregledu vozila… »

Bravo, Milenko, bravo naš Novosađanine! Vučević čestitao srpskom strelcu Milenku Seviću na velikom uspehu

Alo pre 1 sat
Sević osvojio bronzanu medalju na OI Tokiju. Srpski strelac Milenko Sević ostvario je veliki uspeh osvojivši bronzanu medalju na OI u Tokiju. Na ovom izvanrednom uspehu čestitao mu je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. - Bravo, Milenko… »

Fruškogorske oaze: Bešenovačko i Ledinačko jezero su biseri prirode smešteni nadomak Novog Sada

Telegraf pre 56 minuta
Fruška gora bogata je nestvarno lepim jezerima koja su okružena šumama i rastinjem, a dva prednjače po lepoti. U Srbiji postoji planina koja je bogata sa čak 16 jezera, 17 manastira i 40 vodopada. U pitanju je Fruška gora. Od 16 jezera, 12 je… »

Mlada Vojvodina uništila mural sa likom Ratka Mladića

Danas pre 1 sat
Organizacija Mlada Vojvodina saopštila je danas da je uništila mural sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića u Sremskoj Kamenici pored Novog Sada. „Džaba ste krečili“, napisala je Mlada Vojvodina na Tviteru. Oni su okačili i… »

AKTUELNO: U Srbiji 386 novozarazenih kovidom, 4 osobe preminule

RTV pre 2 sata
BEOGRAD, NOVI SAD - Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 386 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 9.275 testiranih uzoraka, a preminule su četiri osobe. Na respiratorima je osam pacijenata obolelih od kovida-19 od ukupno 452 hospitalizovanih. Od… »

Ilindan – danas se nikako ne radi u polju da se ne bi navukao gnev svetitelja

RTV pre 1 sat
BEOGRAD, NOVI SAD - Danas je Sveti Ilija, u narodu se naziva i Gromovnik. Smatra se najsilovitijim među ognjenim svecima, pa se svetkuje s ogromnim strahopoštovanjem. Prorok, čudotvorac i revnosni čuvar vere Božje, sveti Ilija rođen je gradu… »

Visoka temperatura, suša i ljudski nemar glavni uzroci požara

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Ljudski nemar u kombinaciji sa visokom temperaturom, sušom i vetrom glavni su krivci sve češćih požara i u našoj zemlji. Godišnje u Vojvodini bude preko 2.000 intervencija na otvorenom, a slaba kaznena politika ne sprečava počinioce da… »

Čistoća angažuje privatnika i za čišćenje ulica

NoviSad.com pre 2 sata
Novi Sad - JKP „Čistoća“ je nedavno raspisalo tender za „usluge manuelnog prečišćavanja javnih površina nedostupnih za mašinsko čišćenje”, a reč je o prostorima koji nisu obuhvaćeni redovnim programom održavanja higijene. Foto: JKP… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
ponedeljak
Pretežno vedro
Pretežno vedro
27 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
20˚ / 32˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
20˚ / 34˚

Vesti dana »