Novi Sad

Vojvodina pomaže nezaposlene majke za treće ili četvrto dete

Politika pre 2 dana
Novi Sad – Materinski dodatak kojim se u Vojvodini pomaže nezaposlenim majkama koje su rodile treće ili četvrto dete iznosiće 15.000 dinara mesečno i u 2021. godini. Rešenje kojim je utvrđen taj iznos donela je juče na sednici pokrajinska vlada… »

Korona u Srbiji: Preminulo 19, novozaraženih 1.709, sve mere ostaju na snazi

Glas Amerike pre 2 dana
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata, do petka u 15 sati, od Kovida 19 umrlo 19 osoba, dok je registrovano novih 1.709 slučajeva,od 10.638 testiranih osoba, izjavio je epidemiolog Branislav Tiodorović posle sednice Kriznog štaba. Na bolničkom… »

Obeležena 79. godišnjica Novosadske racije

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Na Keju žrtava racije, kod spomenika „Porodica“, obeležena je 79. godišnjica Novosadske racije, u znak sećanja na žrtve akcije okupacionih snaga u Drugom svetskom ratu, u kojoj je tokom januara 1942. godine ubijeno i pod led Dunava… »

Sud u Novom Sadu evakuisan zbog dojave o bombi

Dnevnik pre 2 dana
NOVI SAD: Zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi, danas je evakuisana zgrada novosadskog suda. Kako „Dnevnik“ saznaje, nepoznata muška osoba je danas u 10.57 časova pozvala telefonsku centralu suda i saopštila da je u sudskoj zgradi… »

Tvoja reč, Zorana Dikić (28): Slikanje me svaki put nadograđuje

Dnevnik pre 2 dana
NOVI SAD: Uprkos stavu profesora s fakulteta da građevina i slikarstvo ne mogu da idu ruku pod ruku, Zorana Dikić (28) je uspešno postala master građevinski inženjer koji radi u struci, a usput i slika podjednako uspešno kao bilo koji akademski… »

Održan pomen žrtvama pogroma u Novosadskoj raciji 1942. godine

Dnevnik pre 2 dana
U Novom Sadu je danas obeležena 79. godišnjica Novosadske racije na Keju žrtava racije kod spomenika "Porodica". Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanjua a od predstavnika sveštenstva, prvo je vrhovni rabin Srbije Isak… »

Radovi na Satelitskoj pijaci u fazama

Dnevnik pre 2 dana
NOVI SAD: Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić juče je posetio JKP „Tržnica”. Tokom obilaska Satelitske pijace, u razgovoru s direktorom tog preduzeća Urošem Lončarom naglašeno je kolika je važnost uređenja, kako… »

VIDEO: Dojava o bombi u sudu u Novom Sadu bila je lažna

Radio 021 pre 2 dana
Policija je utvrdila da je dojava o podmetnutoj bombi u zgradi suda u Novom Sadu bila lažna, saznaje 021.rs. Prethodno je zgrada suda u Sutjeskoj 2 evakuisana zbog te dojave. Muškarac je pozvao sud i rekao da je u toaletu na prvom spratu postavio… »

U Novom Sadu danas vakcinisano 2.200 osoba, od ponedeljka moguće otvaranje još jednog punkta

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Što se tiče vakcinacije građana, samo u Novom Sadu je tokom dana vakcinisano više od dve hiljade i 200 ljudi. Kako bi se smanjile gužve na Novosadskom sajmu gde se od prekjuče obavlja organizovana imunizacija, moguće je da će od… »

Da se ne zaboravi: Održan pomen žrtvama pogroma u Novosadskoj raciji 1942. godine

Srbija danas pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanju 79. godišnjice Novosadske racije na Keju žrtava racije kod spomenika "Porodica" Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanju 79. godišnjice Novosadske… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
nedelja
Vedro
Vedro
8 ˚C
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
-1˚ / 4˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 3˚

Vesti dana »