Novi Sad

Isključeno deset vozača i 12 vozila: Za jedan dan u Južnobačkom okrugu otkriveno 350 prekršaja

Večernje novosti pre 12 sati
LJ.P. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača i 12 vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji. U protekla 24… »

Krvnički izbo policijskog inspektora u Novom Sadu: Dimitriju Stankoviću sude za pokušaj teškog ubistva

Srbija danas pre 12 sati
U Višem sudu u Novom Sadu, nastavljeno je suđenje Dimitriju Stankoviću (44), optuženom da je sa 11 uboda nožem po nogama i rukama, pokušao teško ubistvo Uroša Nikića (34), inspektora novosadske policije. Osim toga, on odgovara i za nedozvoljeno… »

Vređanje Marinike Tepić na nacionalnoj osnovi osudili Vučić, rumunska ambasada, Pokrajinski sekretarijat...

RTV pre 14 sati
BEOGRAD/NOVI SAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da najoštrije osuđuje svako vređanje na nacionalnoj osnovi, kao i svaki govor mržnje i isticanja argumenta da je neko ovakav ili onakav, jer pipada nekoj naciji. Vučić je tako… »

Tribina „Šta da radi žrtva nasilja" u Novom Sadu

RTV pre 13 sati
NOVI SAD - Tribina „Šta da radi žrtva nasilja - oblici pomoći i podrške za žrtve“ održana je u okviru međunarodne kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“. Studente, kojima je tribina i namenjena, predstavnici vladinog i… »

Roman Vranjanke Aleksandre Jovanović dramatizovan za 30. Festival monodrame za decu

Vranje news pre 13 sati
Monodrama "Želja", inspirisana motivima iz romana "Crna ptica" Aleksandre Jovanović iz Vranja biće izveden na 30. Festivalu monodrame za decu u okviru Zmajevih dečjih igara, koji će se održati 1. i 2. decembra u Novom Sadu. Po Aleksandrinom tekstu… »

Hapšenja u Novom Sadu i drugim gradovima zbog pranja novca

Moj Novi Sad pre 13 sati
Pripadnici Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su vlasnika i odgovorno lice privrednog subjekta iz Užica i još 19 lica iz Užica, Novog Sada i Bačkog Jarka. Oni su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Antikvar na godišnjicu Drugog zasedanja AVNOJ-a u Jajcu vratio ukradene slike

N1 Info pre 13 sati
Antikvar iz Novog Sada Stojan Matić vratio je danas, simbolično, povodom godišnjice obeležavanja Drugog zasedanja AVNOJ-a u Jajcu, vredne slike Božidara Jakca, koje su ukradene tokom rata devedesetih iz Muzeja AVNOJ-a. Matić ih je kupio na buvljaku… »

Ne mora u nebesa: Investitor se odlučio za manju spratnost poslovne zgrade u Novom Sadu

Radio 021 pre 15 sati
Projekat poslovne zgrade koju će u Radničkoj 32 graditi novosadska kompanija "3Lateral", deo "Epic Games-a", stavljen je na javni uvid. Predloženo arhitektonsko rešenje ne predstavlja novitet samo na osnovu izgleda, već i po odluci investitora da… »

Postavljen semafor u ulici Račkog

NoviSad.com pre 14 sati
Novi Sad - Na pešačkom prelazu u ulici Račkog, kod skretanja u ulicu Dinka Šimunovića, u Petrovaradinu, postavljen je semafor. Pešački semafor, koji će raditi u detektorskom režimu (pritiskom na taster), danas je pušten u probni rad, odnosno na… »

Pokrajinski sekretarijat osudio vređanje Marinike Tepić

Dnevnik pre 14 sati
NOVI SAD: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine najoštrije je danas osudio uvrede na nacionalnoj osnovi, koje su upućene pripadnicima rumunske nacionalne manjine i Mariniki Tepić. "Pozivamo sve aktere javnog… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
sreda
Oblačno
Oblačno
5 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 13˚
petak
Kiša
Kiša
1˚ / 5˚

Vesti dana »