Novi Sad

IJZV: U Vojvodini 395 novoobolelih, u Novom Sadu 98

Danas pre 2 sata
U Vojvodini je 15. januara registrovano 395 novih slučajeva COVID-19, a najviše novih pacijenata registrovano je u Novom Sadu, njih 98, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Institut je danas ocenio epidemiološku situaciju u svim gradovima… »

Obistinile se crne slutnje: Telo izvučeno iz Dunava kod Linca pripada nestalom kuvaru Miloradu

Kurir pre 2 sata
Telo muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu V. (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem novembra prošle godine na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji. Da se nažalost radi o… »

Ko se boji zime još?

Glas Zaječara pre 2 sata
Uvek je pravo vreme za kupovinu peći. Nekako smo sada na polovini grejne sezone i pravo je vreme da staru peć zamenite novom i iskoristite ovu povoljnost i prazničnu akciju. Alfa grejna tela se prave od najkvalitetnijih materijala koji štede ogrev i… »

U Vojvodini 395 novoobolelih, u Novom Sadu 98

N1 Info pre 2 sata
U Vojvodini je 15. januara registrovano 395 novih slučajeva COVID-19, a najviše novih pacijenata registrovano je u Novom Sadu, njih 98, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Institut je danas ocenio epidemiološku situaciju u svim gradovima… »

Telo muškarca koje je izvučeno iz Dunava u Lincu pripada srpskom kuvaru

Alo pre 2 sata
Njegova supruga Željka Vlaović, koja je sve vreme gajila nadu da će on biti pronađen živ. Telo muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem… »

Obistinile se crne slutnje: Telo izvučeno iz Dunava kod Linca pripada nestalom kuvaru Miloradu Vlaoviću

Večernje novosti pre 2 sata
TELO muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem novembra prošle godine na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji. Da se nažalost radi o… »

Kurir uživo na mestu strave kod Inđije: Otac pod sumnjom da je obljubio sinčića (3) i ćerkicu (2), slučaj prijavila majka…

Kurir pre 2 sata
SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on… »

Utvrđeno da je muškarac izvučen iz Dunava nestali kuvar iz Srbije: "Bio je nesrećan slučaj"

Telegraf pre 2 sata
Milorad je nestao u novembru, a njegova supruga sve vreme je gajila nadu da je živ. Telo muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem novembra… »

Ograđivanje, pravdanje i obećanja: Ispituje se ko je odgovoran za lošu sanaciju bazena na Spensu

Radio 021 pre 3 sata
Nekoliko dana nakon otkrića 021.rs da je olimpijski bazen na Spensu nakon višemesečne sanacije i dalje u lošem stanju, neki se pravdaju, drugi obećavaju, treći se ograđuju, a četvrti ispaštaju. Nagib i pukotina u bazenu, curenje tek ugrađenih… »

Gradonačelnik Novog Sada posle razgovora sa Čabom Silađijem: "Ponovo ćemo sanirati olimpijski bazen u SPENS-u"

Blic pre 3 sata
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da će će olimpijski bazen na novosadskom SPENS-u nakon višemesečne sanacije, morati ponovo da bude saniran. Kako je rekao u emisiji "Grad i mi" na RTV-u, čuvena je izreka da “problem ili šteta… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
subota
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
0 ˚C
nedelja
Jak sneg
Jak sneg
-4˚ / -2˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / -2˚

Vesti dana »