Novi Sad

Tri osobe povređene prilikom sletanja sa auto-puta

Nova pre 3 sata
Tri osobe povređene su juče u ranim jutarnjim časovima kada je automobil sleteo sa autoputa iz pravca Siriga ka Novom Sadu. Do nezgode je došlo oko šest časova, a povrede su zadobila tri muškaraca starosti 36, 28 i 30 godina. Kako za 021 kaže… »

Evo šta kažu svetski i domaći stručnjaci: Ovo su najnovije preporuke o vakcinaciji trudnica i mladih

Večernje novosti pre 4 sati
Foto: S.M. Obe doze primilo je ukupno 1.665.784 građana. Stručnjaci pozivaju na vakcinaciju. Regulatorna tela u Evropi, svetu, i kod nas - uz nova saznanja - preporučuju i vakcinaciju mladih, kao i trudnica. Iz dana u dan raste broj vakcinisanih u… »

Otkrivena nova vrsta ptice u fauni Srbije

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Prilikom višednevne ekspedicije sprovedene početkom maja na području opština Bujanovac i Preševo, ornitolozi Centra za istraživanje biodiverziteta iz Novog Sada i Prirodnjačkog muzeja iz Beograda zabeležili su novu vrstu ptice za Srbiju… »

Otkrivena nova vrsta ptice za područje Srbije, dugorepi svrčak

Novi magazin pre 5 sati
Na području opština Bujanovac i Preševo su ornitolozi Centra za istraživanje biodiverziteta iz Novog Sada i Prirodnjačkog muzeja iz Beograda zabeležili novu vrstu ptice za Srbiju - dugorepog svračka (Lanius nubicus), saopšteno je danas. Gnezdeći… »

Rekonstrukcija parkinga od Papa Pavla do Bulevara kralja Petra (AUDIO)

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - U toku je rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru Oslobođenja. Radovi obuhvataju prostor od raskrsnice ulice Pap Pavla do Bulevara kralja Petra I. Radovi će trajati 75 radnih dana, javljeno je iz “Parking servisa” Novog Sada. Predstavnik… »

Iz sefa kladionice ukrao 91.000 dinara

NoviSad.com pre 5 sati
Novi Sad – Novosadska policija rasvetlila je krivično delo krađa i uhapsili osumnjičenog, I. K. (29) zbog sumnje da je, u jednoj novosadskoj kladionici, iz otključanog sefa ukrao novac, u iznosu od 91. 000 dinara. I. K. je određeno zadržavanje do… »

Delegacija Evropske banke u poseti Novom Sadu

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući direktorku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za zapadni Balkan Žužanu Hargitai, koja naredne nedelje prelazi na novu dužnost, i to na funkciju direktorke EBRD za… »

Nova vrsta ptice u Srbiji – dugorepi svračak

N1 Info pre 4 sati
Na području opština Bujanovac i Preševo ornitolozi Centra za istraživanje biodiverziteta iz Novog Sada i Prirodnjačkog muzeja iz Beograda zabeležili su novu vrstu ptice za Srbiju – dugorepog svračka (Lanius nubicus), saopšteno je iz tog centra… »

Prijepoljska bolnica dobila nov ultrazvučni aparat

Zoom UE pre 4 sati
PRIJEPOLJE – Na inicijativu episkopa mileševskog Atanasija, Fondacija Princeze Кatarine donirala je Opštoj bolnici u Prijepolju savremen kardiološki ultrazvučni aparat, vredan skoro 6,4 miliona dinara. Uz pomoć ovog uređaja, kardiolozi će znatno… »

Vučević čestitao Ramazanski bajram

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je pripadnicima islamaske zajednice veliki praznik Ramazanski bajram. Solidarnost i međusobno razumevanje jedini su ispravan put ka društvu u kojem će svaki čovek biti jednako poštovan… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
21 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 21˚
petak
Kiša
Kiša
12˚ / 19˚

Vesti dana »