Novi Sad

U Vojvodini i Novom Sadu najmanji broj novozaraženih u poslednjih nekoliko meseci

Dnevnik pre 5 sati
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovan 181 novi slučaj. Najveći broj je registrovan u Novom Sadu, 27. Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na… »

Epidemiolog prof. dr Vladimir Petrović predložen za Februarsku nagradu Grada Novog Sada

Moj Novi Sad pre 5 sati
Dr Vladimir Petrović, epidemiolog, redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine u Novom Sadu predložen je za dobitnika Februarske nagrade za 2020. godinu, odlučeno je na današnjoj… »

Direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine Vladimir Petrović dobitnik Februarske nagrade

Radio 021 pre 6 sati
Dr Vladimir Petrović, epidemiolog, redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine predložen je za dobitnika Februarske nagrade za 2020. godinu, odlučeno je na današnjoj sednici… »

Sneg u Novom Sadu: Da li su očišćene ulice? VIDEO

B92 pre 6 sati
Na teritoriji Novog Sada i okoline, juče je palo nešto više od pet santimetara snega. Kadrovi sa Fruške Gore bili su nalik nekoj planini iz centralne Srbije, ako je suditi po posetiocima koji su se sankali. A kako je ovoga jutra u samom gradu? Na… »

Dragan Ilić: Naša borba

Novi magazin pre 5 sati
Dragan Ilić (1970) diplomirao je filozofiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Radi u Kulturnom centru Vojvodine “Miloš Crnjanski” u Novom Sadu na poslovima međunarodne saradnje i projektima koji se bave savremenom umetnošću. Producent i… »

Mehanizmi kontrole i ravnoteže u EU: Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada

Večernje novosti pre 5 sati
PREDAVANjE dr Jelene Todorović Lazić „Mehanizmi kontrole i ravnoteže u Evropskoj uniji – četvrti stub vladavine prava“ može se pogledati na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada. Oslanjajući se na odgovoran, demokratski i pluralistički… »

Milenina ispovest ohrabruje žene

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su Miroslava Miku Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP. - Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020… »

Temperatura u minusu, mraz i poledica, od srede osetno toplije

RTV pre 7 sati
NOVI SAD - U Srbiji se očekuje jutarnja temperatura od -12 do -5 stepeni Celzijusa, a najviša od -3 stepena do jedan stepen u plusu. Ujutro će biti veoma hladno, ponegde sa jakim mrazom, maglom i niskom oblačnošću. Tokom dana uz oblake se očekuju i… »

Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođeno 19 beba

Moj Novi Sad pre 6 sati
Devojčice bile brojnije u poslednjih 48 sati. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 16. januara (subota) u sedam časova, do 18. januara (ponedeljak) u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – 11… »

Vremeplov: Umro srpski lekar Dragiša Mišović

RTV pre 10 sati
NOVI SAD - Na današnji dan 1939. godine od povreda je umro srpski lekar Dragiša Mišović, dva dana posle sudara u Beogradu između tramvaja i automobila kojim je prevožen u zatvor. Njegova sahrana u Čačku, kojoj je prisustvovalo više od 10.000… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
-2 ˚C
utorak
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-5˚ / 2˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 5˚

Vesti dana »