Novi Sad

U Novom Sadu u sredu srede - poneko isključenje struje, poneka svirka i malo toplije

Radio 021 pre 11 sati
Neka buđelari budu puni makar prvog decembarskog dana. Posle znamo da pare ispare lako. Što bi rekao Vib, potrošnja je velika, ali je grupa koja troši mala. No, da vidimo šta nas to očekuje u danu pred nama. Vreme Sreda u Novom Sadu biće nešto… »

Deo Srbije pod snegom, kolaps na Zlatiboru, mećava u Novoj Varoši, sela u užičkom kraju dobila struju

RTV pre 13 sati
NOVI SAD - Na jugozapadu Srbije pao je sneg, a Novu Varoš zahvatila je mećava. Sneg je izazvao probleme u saobraćaju na Zlatiboru, gde je palo oko 20 centimetara snega. Snežni pokrivač formiran je i na drugim planinama - Tari, Debelom brdu… »

Tradicionalni Dnevnikov turnir u malom fudbalu nakon dve godine pauze

RTV pre 12 sati
NOVI SAD - Kraj ove i početak sledeće godine biće i u znaku malog fudbala. Naime, nakon pauze od dve godine ponovo se u Novom Sadu igra i čuveni Dnevnikov turnir. Tradicija Dnevnikovog turnira u malom fudbalu koja je započeta davne 1962. nastavlja se… »

Predavanje o pubertetu u četvrtak u Gradskom centru za unapređenje reproduktivnog zdravlja

NoviSad.com pre 12 sati
Novi Sad - Predavanje na temu „Pubertet, telesne promene i emotivno sazrevanje“ biće održano u četvrtak, 2. decembra u Gradskom centru za unapređenje reproduktivnog zdravlja Doma zdravlja „Novi Sad“ u Almaškoj 4. Predavanje je namenjeno… »

Folklorašima iz AFA “ORO” pregršt nagrada u Novom Sadu

Jug press pre 12 sati
NIŠ Na XIII Festivalu zlatnih ansambala Srbije u Novom Sadu koji je održan povodom Dana srpskog kola Akademski folklorni ansambl “ORO” Studentskog kulturnog centra Niš dobilo je diplomu za doprinos negovanju kola kao nematerijalnog kulturnog… »

U ovoj godini 120 novootkrivenih sa HIV-om

Biznis i finansije pre 12 sati
Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije „dr MIlan Jovanović Batut“, od početka ove godine do danas prijavljeno je 120 osoba inficiranih HIV-om što je dvostruko više nego u istom periodu prošle godine, ili za 31% manje u odnosu na isti… »

Navijači se uključili u borbu i poslali poruku: Rio Tinto, marš iz Srbije FOTO

Nova pre 13 sati
U Srbiji se prethodnih dana ogroman broj građana pobunio u velikom broju protiv iskopavanja litijuma u dolini reke Jadar i dolaska ozloglašene kompanije "Rio Tinto". Borba za sprečavanje ekološke katastrofe dobija na podršci i masovnosti svakog dana… »

Počelo useljenje studenata s invaliditetom u novosadske domove

Moj Novi Sad pre 12 sati
U toku je useljenje studenata s invaliditetom i studenata iz društveno osetljivih grupa u domove Studentskog centra "Novi Sad". Prema utvrđenoj rang listi, smeštaj je dobilo 120 studenata s invaliditetom i 102 studenta iz društveno osetljivih grupa. U… »

Bomba odložila pretres: Suđenje Dimitriju Stankoviću za pokušaj ubistva inspektora u Novom Sadu

Večernje novosti pre 12 sati
Foto: MUP RS Opisujući šta se dešavalo tog dana, Drmanac, koji je, kako sam izjavio, tada je, kao i sada, pod suspenzijom i protiv njega se vodi krivični postupak zbog nasilničkog ponašanja, iako nije bio na dužnosti, sa kolegom Nikićem, sa kojim… »

Telekom plaća Premijer ligu 10 puta skuplje; Antonijević: Bolje autoput ili metro u Novom Sadu

Radio 021 pre 13 sati
Telekom Srbija će plaćati čak 900 odsto skuplja prava za prenos utakmica Premijer lige u periodu od 2022. do 2028. godine, u odnosu na važeći ugovor koji ima Sport klub. Reč je o ukupno 600 miliona funti (što je oko 705 miliona evra) - po sezoni… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
5 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 13˚
petak
Kiša
Kiša
1˚ / 5˚

Vesti dana »