Novi Sad

Haos u Novom Sadu! Prošao kroz crveno, pa napravio karambol: U sudaru uništena tri vozila, pogledajte snimak udesa (video)

Kurir pre 7 sati
Sva tri vozača su prošla bez težih povreda. Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se u Ulici cara Dušana u Novom Sadu. Kako se vidi na snimku sa lica mesta, a koji je osvanuo na društvenim mrežama, jedan auto je prolazio… »

Novi Sad potpisao Parisku deklaraciju - veliki korak u borbi protiv HIV-a

Radio 021 pre 9 sati
Novi Sad je danas postao potpisnik Pariske deklaracije o Gradovima brzog odgovora. Povodom 1. decembra - Međunarodnog dana borbe protiv side, u Beogradu je održana konferencija "Nejednakost. AIDS. Pandemija. - Da stavimo tačku", kojoj je prisustvovao… »

Novi Sad potpisnik Pariske deklaracije o gradovima brzog odgovora

Dnevnik pre 10 sati
NOVI SAD/BEOGRAD: Povodom 1. decembra, Međunarodnog dana borbe protiv side, u Beogradu je održana konferencija „Nejednakost. AIDS. Pandemija. – da stavimotačku“ kojoj je prisustvovao član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić i tom… »

Predstavljena monografija o Karlovačkoj gimnaziji

Dnevnik pre 10 sati
NOVI SAD: Članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić, zajedno sa načelnikom Gradske uprave za obrazovanje Radovanom Kovačevićem, prisustvovala je predstavljanju knjige „Karlovačka gimnazija“, autora Žarka Dimića, u izdanju IK „Data… »

Evropska konferencija o hemiji životne sredine u Matici srpskoj

Dnevnik pre 9 sati
NOVI SAD: Od 30. novembra do 3. decembra se u Matici srpskoj održava 21. Evropska konferencija o hemiji životne sredine. Organizatori su Evropska asocijacija za hemiju životne sredine, Srpsko hemijsko društvo i Matica srpska. Kroz tri dana biće… »

Panteon Matice srpske – dokumentarno-igrana serija o najstarijoj instituciji našeg naroda

RTS pre 10 sati
Sinoć je na Drugom programu od 20.30 emitovana prva od šest polučasovnih epizoda nove dokumentarno-igrane serije „Panteon Matice srpske", koja istražuje i rekonstruiše vreme i okolnosti Matičinog nastanka i rada u prvoj, peštanskoj fazi… »

FAF 2021: Specijalna projekcija „Kelta“ u sredu u Areni Sinepleks

Dnevnik pre 10 sati
NOVI SAD: U sredu, 1. decembra, u 19 časova, u okviru Festivala autorskog filma u Areni Sinepleks, biće održana specijalna projekcija filma Milice Tomović „Kelti“. Deo autorske i glumačke ekipe filma koju čine Dubravka Kovjanić, Stefan… »

U Novom Sadu u sredu srede - poneko isključenje struje, poneka svirka i malo toplije

Radio 021 pre 10 sati
Neka buđelari budu puni makar prvog decembarskog dana. Posle znamo da pare ispare lako. Što bi rekao Vib, potrošnja je velika, ali je grupa koja troši mala. No, da vidimo šta nas to očekuje u danu pred nama. Vreme Sreda u Novom Sadu biće nešto… »

Deo Srbije pod snegom, kolaps na Zlatiboru, mećava u Novoj Varoši, sela u užičkom kraju dobila struju

RTV pre 12 sati
NOVI SAD - Na jugozapadu Srbije pao je sneg, a Novu Varoš zahvatila je mećava. Sneg je izazvao probleme u saobraćaju na Zlatiboru, gde je palo oko 20 centimetara snega. Snežni pokrivač formiran je i na drugim planinama - Tari, Debelom brdu… »

Tradicionalni Dnevnikov turnir u malom fudbalu nakon dve godine pauze

RTV pre 11 sati
NOVI SAD - Kraj ove i početak sledeće godine biće i u znaku malog fudbala. Naime, nakon pauze od dve godine ponovo se u Novom Sadu igra i čuveni Dnevnikov turnir. Tradicija Dnevnikovog turnira u malom fudbalu koja je započeta davne 1962. nastavlja se… »

Vremenska prognoza »

Novi Sad »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
5 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 13˚
petak
Kiša
Kiša
1˚ / 5˚

Vesti dana »