Ubistvo "cigle" u Ekvadoru: Darko Šarić povezan i sa misterioznom smrću svog naslednika u Južnoj Americi: 11 godina niko nije znao gde je!

Blic 14.04.2022
Ubistvo "cigle" u Ekvadoru: Darko Šarić povezan i sa misterioznom smrću svog naslednika u Južnoj Americi: 11 godina niko…

Velika policijska akcija u kojoj je danas u Beogradu uhapšen Darko Šarić sprovedena je istovremeno u nekoliko zemalja Evrope i sveta, u saradnji Eruopola, Eurojusta ("Jurodžasta"), srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal, SBPOK-a, UKP-a i njihovih kolega iz Hrvatske, saznaje "Blic" od izvora iz hrvatskih bezbednosnih struktura.

Izvor "Blica" otkriva da je tokom ove opsežne akcije Šarić doveden u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, ali i sa slučajem ubistva Milana Milovca (47) u Ekvadoru, u Južnoj Americi, 12. januara prošle godine. Milan Milovac zvani Cigla, hrvatski državljanin, bio je blizak saradnik Darka Šarića i u Srbiji je kao pripadnik Šarićeve kriminalne grupe bio osuđen na 11 godina zatvora. Posle predaje Šarića 2014.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »