Penzioneri iz novog sada postali svetski poznati modeli: Mima i Marinko su na bilbordima u Brazilu, Koreji... "Nikad nam nije bilo bolje, jedina briga nam je šta da obučemo"

Blic 16.04.2022
Penzioneri iz novog sada postali svetski poznati modeli: Mima i Marinko su na bilbordima u Brazilu, Koreji... "Nikad nam nije…

Mima i Marinko Ivančev upoznali su se u trećem razredu srednje škole i od tada se nisu razdvajali. Zajedno su punih 50 godina. Iako uveliko koračaju kroz sedmu deceniju u životu im nikada nije bilo lepše a kako kažu, kao šlag na tortu, desilo im se to da postanu foto modeli.

Mima i Marinko su u penziji. Međutim, i dalje rade i to jedan vrlo zanimljiv, ali i isplatljiv posao. Njih dvoje su modeli "stok fotografija" i u svetu agencijskih slka koje se koriste za reklame i kao pokrivalice u magazinima i na sajtovima jedan su od najpoznatijih senior parova ikada. Imaju dvoje dece i četvoro unučadi sa kojima se često porodično slikaju za potrebe posla a njihove fotografije su obišle svet. - Uzeli smo se sa 28 godina. Dogurali smo i do 41.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Vojvodina, najnovije vesti »