Odbornici Zdrave Srbije u Skupštini opštine Smederevska Palanka

Beta 11.05.2022

Potvrđivanjem mandata nakon lokalnih izbora konstituisana je Skupština opštine Smederevska Palanka u kojoj će interese građana zastupati dva odbornika sa liste "Zdrava Srbija - Zdrava Palanka - Milan Stamatović", saopšteno je danas.

Iz Zdrave Srbije je saopšteno da će odbornici u SO Smederevska Palanka ispred te liste biti direktor Zemljoradničke zadruge "Braničevo" Slobodan Milosavljević i dugogodišnji predsednik i jedan od osnivača Zavičajnog udruženja "Stanoje Stamatović Glavaš" Dejan Milivojević-Lajka.

Dejan Milivojević, poverenik Zdrave Srbije u Smederevskoj Palanci, najavio je da će on i njegov kolega Milosavljević u lokalnoj skupštini "podržati sve ono što doprinosi dobrobiti svih građana, ali i da će biti kritični kada god to bude bilo potrebno".

"Sa odborničkih mesta ili sa skupštinske bine iznosićemo sve probleme na koje nam ukažu građani Smederevske Palanke i svih naselja sa teritorije opštine, a oni će moći da nam se uživo obrate svake subote od 9.00 do 12.00 sati u prostorijama Zdrave Srbije u Francuskoj ulici. Insistiraćemo da dobijemo potpun odgovor na naša odbornička pitanja, a i sami ćemo predlagati aktivnosti na unapređenju kvaliteta života građana", naglasio je Milivojević.

(Beta, 05.11.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »