Vrata raja otvaraju se na ovoj srpskoj planini: Sokolarica je nestvarno lep vidikovac na Tari, turisti iz čitavog sveta dolaze na ovo mesto gde se gnezde suri orlovi (FOTO)(VIDEO)

RINA 02.09.2022
Vrata raja otvaraju se na ovoj srpskoj planini: Sokolarica je nestvarno lep vidikovac na Tari, turisti iz čitavog sveta dolaze…

Pretraga Registracija Vrata raja otvaraju se na ovoj srpskoj planini: Sokolarica je nestvarno lep vidikovac na Tari, turisti iz čitavog sveta dolaze na ovo mesto gde se gnezde suri orlovi (FOTO)(VIDEO) Bajina Bašta - Legenda kaže da je srpsku planinu zbog nestvarne lepote za svoj dom birao čak i bog Tar, po kome je ona i dobila ime.

Gde god zakoračite dočekaće vas spektakularni predeli, ali i putevi koji vode do velikog broja uređenih vidiokavaca. Najpoznatiji kako u Srbiji, tako i u svetu svakako je Banjska stena ali po svojoj lepoti rame uz rame sa njom stoji i vidikovac Sokolarica. Smešten je na oko 1500 metara udaljenosti od centra Sokoline, a sa njega se pruža veličanstven pogled. 02.09.2022.

Bajina Bašta »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »