Skandal! 15 sati posle strašnog zločina u Vršcu Ministarstvo za brigu o porodici nije znalo ništa o tome! Umesto da odgovori na pitanje zašto, ministar Dmitrović bi da se svađa sa "Blicom"

Blic 05.10.2022
Skandal! 15 sati posle strašnog zločina u Vršcu Ministarstvo za brigu o porodici nije znalo ništa o tome! Umesto da…

Državna sekretarka u Ministarstvu za brigu o porodici Milka Milovanović Minić, čitavih 15 sati nakon što je Marko B. u Vršca ubio svoju dvogodišnju ćerkicu, a zatim izvršio samoubistvo, nije imala nikakvu informaciju o ovom slučaju?! Za to vreme, ministar u ovom resoru Ratko Dmitrović, umesto da objasni zašto njegovo ministarstvo nije upoznato sa stravičnim zločinom, raspravlja se sa novinarom "Blica" nezadovoljan "odnosom koji imamo prema njemu i njegovom ministarstvu".

Nakon jezivog zločina u Vršcu, novinarka Blic TV Jelena Mitić pozvala je državnu sekretarku Milovanović Minić u želji da sazna čija je odgovornost za to što je dete bilo kod oca, uprkos tome što je on bio osuđen uslovno na godinu dana robije za nasilje u porodici sa rokom provere od tri godine i obavezno psihijatrijsko lečenje. Međutim, umesto odgovora, državna sekretarka nam je rekla da nema informaciju da je dete ubijeno?! U jutrošnjem telefonskom razgovoru nam

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »