Hirurške rukavice, sona kiselina, alat: Lalić detaljno opisao mučionicu: Bila je potpuno skrivena, fotografijama žrtava smo sejali strah, cilj - biti brutalniji od škaljaraca!

Blic 29.11.2022
Hirurške rukavice, sona kiselina, alat: Lalić detaljno opisao mučionicu: Bila je potpuno skrivena, fotografijama žrtava smo…

Suđenje ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koje se sumnja da su izvršili sedam teških ubistva, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Tokom današnjeg ročista nasmejani koljač, svedok okrivljeni, Srđan Lalić, nastavalja sa iznošenjem odbrane i odgovara na pitanja tužioca, sudije, ali i advokata porodice žrtava.

Tužilac Babić nije imao više pitanja, međutim, drugi tužilac Saša Ivanić tražio je od Lalića da opiše detaljnije skriveni prostor. - Otvor se nalazi u donjem desnom uglu na zidu kada se uđe u garažu kada se prođe kroz zaj otvor i tu ima širina oko metar i tu se nalaze metalna vrata i tada može da se uđe u prostoriju oko ima 7,8 metara širine, dužine 4,5 . Isprava je trebalo da bude za uzguj marihuane. U prostoriji na sredini je bio slivnik i kanal za slivanje vode.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »