Ponovljeno suđenje za ubistvo biznismena u "MIN kopeksu": Mladenović negiraju optužbe, veštaci tvrde - najverovatnije dva napadača!

Blic 06.12.2022
Ponovljeno suđenje za ubistvo biznismena u "MIN kopeksu": Mladenović negiraju optužbe, veštaci tvrde - najverovatnije dva…

Nikola (35) i Marko (40) Mladenović iz Niša na početku ponovnog suđenja pred Višim sudom u Nišu opet su negirali sve optužbe koje im se stavljaju na teret za teško ubistvo biznismena Draška Ranđelovića, 8.oktobra 2020. godine u krugu fabrike "MIN kopex" u Nišu, dok je predstavnik komisije veštaka Zavoda za sudsku medicinu ostao je pri stavu da su mu smrtonosne povrede nanela “najverovatnije dva napadača”.

Nikola, koji je prethodno ukinutom presudom bio osuđen na 20 godina zatvora, danas je opet izjavio da ga je Draško prvi napao sekirom, dok se Marko, koji je na prvom suđenju bio oslobođen optužbi, branio da je na početku tuče izašao iz hale i da nije znao šta se posle toga dešavalo. Nikola je danas ispričao da ga je Draško angažovao za izvođenje građevinskih radova ali da ga je zvao i za druge poslove, naređivao mu i bio dominantan, te da ga je slušao "iz straha".

Niš »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »