Vođu škaljarskog klana svi zaboravili: Jovan Vukotić je likvidiran u Turskoj pre tačno 6 meseci, a danas mu niko nije dao čitulju!

Kurir 08.02.2023
Vođu škaljarskog klana svi zaboravili: Jovan Vukotić je likvidiran u Turskoj pre tačno 6 meseci, a danas mu niko nije dao…

Pre tačno šest meseci u Istanbulu je ubijen Jovan Jovica Vukotić (42), vođa "škaljarskog klana", a suđenje optuženima za njegovo ubistvo još nije počelo Vukotić je ubijen 8. septembra u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (24).

Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli. Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića. Desetak dana kasnije, uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana zbog sumnje da su odgovorni za to ubistvo. U januaru je obelodanjeno da je u Turskoj podignuta optužnica za njegovo ubistvo, kao i da je predata sudu u Istanbulu. Na optužnici se nalazi 16 osoba, uključujući Radoja Živkovića, rođak Radoja Zvicera, kao i Zdravka Perunovića.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »