Ima li nečije odgovornosti za pogibiju radnika u Nišu? Tužilaštvo naložilo obdukciju, policija prikuplja informacije o nesreći (video)

Blic 21.06.2023
Ima li nečije odgovornosti za pogibiju radnika u Nišu? Tužilaštvo naložilo obdukciju, policija prikuplja informacije o…

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, naložilo je obdukciju tela radnika S.R. (55) koji je nastradao danas oko 10.40 časova, kada se na njega obrušila zemlja u toku izgradnje kanalizacione mreže na Čamurlijskom putu u Nišu, saznaje „Blic“. Da li je bilo propusta u izvođenju radova i ima li nečije odgovornosti, OJT Niš će utvrditi kada pristignu rezultati obdukcije i nakon što policija prikupi sve potrebne informacije o tragediji. Uviđaj na licu mesta je završen a telo nastradalog poslato na obdukciju.

- Radnik je nastradao na licu mesta. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u prisustvu policije obavila je uviđaj na mestu nesreće i nakon toga naložila obdukciju tela nastradalog čoveka. Policiji je dat nalog da, po pristizanju nalaza obdukcije i prikupljanja svih obaveštenja o okolnostima događaja, dostavi izveštaj tužilaštvu. Nakon toga će tužilaštvo da utvrdi da li ima nečije odgovornosti u tragičnom događaju ili je nema, kaže za „Blic“ portparol

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »