Zbog trenutka nepažnje ugašena tri života: Policija istražuje okolnosti koje su dovele do stravične nesreće u kojoj je stradao Matija (2), njegov otac i baka (foto)

Blic 08.07.2023
Zbog trenutka nepažnje ugašena tri života: Policija istražuje okolnosti koje su dovele do stravične nesreće u kojoj je…

Italijanska policija istražuje okolnosti koje su dovele do stravične nesreće, u kojoj su poginuli mali Matija (2), njegovi otac i baka, dok je porodica bila na odmoru u gradu Santo Stefano di Kadore. Istražuje se hipoteza da je žena (30), koja je bila za volanom crnog "audija" nemačkih registarskih oznaka, koristila mobilni telefon kada je vozilom naletela i pokosila celu porodicu.

Nije isključeno da je do strašne saobraćajne nesreće u četvrtak, 6. jula oko 15.30 sati došlo usled trenutka nepažnje izazvane mobilnim telefonom, porukom ili jednostavnom, ali kobnom konsultacijom. Žena, tridesetogodišnja Nemica, u stanju šoka, uhapšena je tokom noći pod optužbom za višestruko ubistvo. Saslušanje u policijskoj stanici obavljeno je uz pomoć prevodioca. Žena je podvrgnuta toksikološkom i alko-testu. Na putu nema znakova kočenja, a svedoci su pričali

Audi »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »