Oluja pravila haos po Srbiji! RHMZ izdao upozorenje: Evo gde će tokom noći i dalje biti pljuskova sa grmljavinom (foto, video)

Blic 05.08.2023
Oluja pravila haos po Srbiji! RHMZ izdao upozorenje: Evo gde će tokom noći i dalje biti pljuskova sa grmljavinom (foto…

Jaka oluja stigla je u Srbiju oko 13 časova, a prvi na udaru su bili zapadni delovi zemlje. RHMZ iz sata u sata izdaje najnovija upozorenja za one delove zemlje koji su sledeći na udaru. U Sloveniji je još juče napravila haos, a olujni oblaci nadvili su se danas nad celim regionom - najviši stepen upozorenja na jako nevreme i dalje važi kako za Sloveniju, tako i za Hrvatsku i delove Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Pola Srbije je danas u narandžastom, a pola u crvenom, najvišem stepenu upozorenja.

U našem blogu uživo pratite najvažnije vesti o olujnom nevremenu u regionu i kod nas, sva aktuelna upozorenja RHMZ i drugih institucija i savete kako se ponašati u ovakvim situacijama. U toku noći u većini krajeva mestimično kiša, a plјuskovi s grmlјavinom očekuju se još samo na istoku i jugoistoku Srbije. Na području Beograda povremeno kiša. Kako se može videti na mapama, cela Srbija trenutno je prekrivena kišnim talasom. Nevreme koje je pogodilo Beograd napravilo

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »