Sekula iz Surčina glavni vođa "divljih" taksista na aerodromu? Zarađuju dnevno 30.000 evra varajući putnike, nadležni poručuju: "Iskorenićemo ih"

Blic 09.08.2023
Sekula iz Surčina glavni vođa "divljih" taksista na aerodromu? Zarađuju dnevno 30.000 evra varajući putnike, nadležni…

Gorak prvi utisak o našem gradu doživeli su svi oni koji su imali bliski susret sa lažnim taksistima na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, koji ovde ordiniraju već decenijama. Intenzivan rad nadležnih organa na potpunom suzbijanju "divljih" počeo je tokom aprila, kada je doneta odluka da se ovde poveća prisustvo policije. Od tada je sprovedeno više akcija kojima su ilegalni taksisti bez dozvole kažnjavani, a njihova vozila oduzimana. Međutim, oni su toliko bahati i uporno se vraćaju, da čovek ne može da

Ovi prevaranti uglavnom varaju strance, praktično ih pljačkaju - za vožnje od realno 2.000. 3.000 dinara, naplaćivali im i po 50, 100 evra. Ti nelegalni taksisti su toliko napadni i uporni, neupućene putnike praktično vuku za rukav još na dolascima u okviru samog aerodroma. Uz neprijatnost cehom na kraju vožnje, prema putnicima koji se pobune vrlo često su veoma neprijatni i agresivni. - To je grupa od 25 do 30 divljih taksista koji dnevno zarađuju do 30.000 evra.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »