Šta jede Đoković u toku dana? Ishrana za sve: Ovo su Noletovi obroci zahvaljujući kojima slavni teniser ostaje u odličnoj formi!

Dnevnik 13.08.2023  |  Ostalo
Šta jede Đoković u toku dana? Ishrana za sve: Ovo su Noletovi obroci zahvaljujući kojima slavni teniser ostaje u odličnoj…

Novak Đoković je najbolji srpski teniser svih vremena. Uspeo je da uradi ono o čemu su mnogi samo sanjali, tokom karijere osvojio je 23 grend slem titule. Slavnog tenisera mnogi smatraju najboljim teniserom svih vremena, a često ističe da su za to krivi ishrana i treninzi. Jednom je prokomentarisao koliko mu je važno da jede hranu tokom meča.

- Banane, urme i voda, stvarno ne razumem, svaka utakmica je ista, da se dogovorimo, a oni još uvek ne razumeju. Donesu mi jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku, bez urme. Pa donesu mi neke magnete, svašta - nasmejao se Novak okupljenim novinarima. Poznato je da je iz ishrane izbacio mlečne proizvode, crveno meso, gluten i šećer. Trudi se da popije mnogo vode tokom dana, a ne prođe ni jedno jutro, a da čim se probudi ne popije čašu mlake vode sa limunom.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »