"Kuća je opasana tkaninom i niko ne zna šta se tamo dešava": Muškarac iz Batrovaca 2 godine pušta migrante u kuću: Meštani u strahu nakon svirepog ubistva kod granice (foto)

Blic 28.09.2023
"Kuća je opasana tkaninom i niko ne zna šta se tamo dešava": Muškarac iz Batrovaca 2 godine pušta migrante u kuću…

U utorak uveče, na ulazu u selo Batrovci, nedaleko od graničnog prelaza, mladić (19) je brutalno izboden u napadu od strane grupe Avganistanaca. Prema informacijama koje je pružio drugi muškarac, njih dvojica su bili žrtve napada od strane nepoznatih lica dok su se približavali selu. Kako saznajemo od meštana sela, dodatni problem je i činjenica da jedan stariji čovek dozvoljava migrantima boravak u svojoj kući već dve godine.

Prema priči očevidaca na graničnom prelazu, dva muškarca su prišla ulazu u selo kada su iznenada napadnuti. Nepoznati napadači su počeli vikati na njih na jeziku koji nisu razumeli, a potom ih i fizički napali. Mladića (19) su odvukli u obližnju šumu. Drugi muškarac (35) je uspeo da pobegne od napadača i uputio se prema graničnom prelazu, gde je u panici zatražio pomoć i molio da pronađu njegovog rođaka. Patrola je krenula da pretraži deo puta, na kome su na žalost

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »