"Bila je predivna, a onda mi je napravila pakao od života": Influenserka Jasmina 3 godine prolazi kroz agoniju zbog podstanarke: Dugovi se nagomilali, slučaj došao do izvršitelja, a onda - bizaran obrt!

Blic 03.10.2023
"Bila je predivna, a onda mi je napravila pakao od života": Influenserka Jasmina 3 godine prolazi kroz agoniju zbog…

Jasmina Šupeljak prošla je kroz pravu agoniju sa stanarkom iz pakla. Popularna influenserka nije ni slutila kakav je pakao čeka, kada je svoj poslovni prostor u Zemunu iznajmila jednoj doktorki. Neplaćena kirija, računi koji se gomilaju i povrh svega nemogućnost da dotičnu izbaci iz svog prostora Jasminu su oterali u očaj, zbog kojih je povukla i drastične poteze.

Jasmina je pre tri godine izdala poslovni prostor ženi koja je tu napravila ordinaciju. Godinu dana sve je bilo kako treba i onda kreće pakao. Podstanarka ne plaća kiriju, niti išta od računa, a kada je struja isključena, uradi još bizarniju stvar - donese agregat! Jasmina tuži podstanarku iz pakla, ima i ugovor, angažuje advokata i izvršitelja, koji je u petak zavorio ordinaciju dotične gospođe. Međutim, tu priči i dalje nije kraj. U jutarnjem programu K1 TV-a

Zemun »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »