Eparhija niška: Najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koje su pomogle bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz Izraela.

Naissus info 09.10.2023
Eparhija niška: Najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koje su pomogle bezbednu evakuaciju naših sunarodnika…

„U jeku trenutnih nemilih događaja i ratnog vihora koji je zahvatio Svetu Zemlju, Pravoslavna Eparhija niška želi da izrazi svoje najdublje blagodarenje svim pojedincima i institucijama koji su pomogli bezbednu evakuaciju naših sunarodnika iz sukobom zahvaćenog Izraela.“ – navodi se u saopštenju Eparhije niške.

Pravoslavna Eparhija niška najpre iskazuje zahvalnost Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju i Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, Vladi Repiblike Srbije, Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije, Ambasadi Republike Srbije u Izraelu, kao i svim drugim ustanovama i pojedincima koji su pomogli sigurnom povratku naših hodočasnika, među kojima su bili i učenici završne godine niške Bogoslovije Svetih Kirila i Metodija.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »