Ubila tinejdžera, pa glumi psihičku nestabilnost? Ko štiti bahatu devojku iz Ratkova koja je usmrtila Luku Jovovića (15)

Alo 17.10.2023
Ubila tinejdžera, pa glumi psihičku nestabilnost? Ko štiti bahatu devojku iz Ratkova koja je usmrtila Luku Jovovića (15)

Naređena je još jedna psihološka procena stanja optužene N. A. (23) iz Ratkova radi provere da li može da iznese odbranu o tragičnom događaju kada je izazvala saobraćajnu nesreću i usmrtila Luku Jovovića (15) koji je upravljao motorom. Prva procena je utvrdila da je sposobna da prati suđenje, a porodica nastradalog smatra da nema smisla da predsednica Osnovnog suda u Somboru koja vodi ovaj slučaj usvaja neosnovana opravdanja optužene.

Suđenje za smrt Luke Jovovića (15) iz Ratkova kod Odžaka, koji je poginuo 30. aprila 2022. godine, kada je N. A. (23) prekršila pravilo prvenstva prolaza i automobilom naletela na motor kojim je upravljao još nije stiglo do ključnog dela jer se optužena izvlači na psihičku nestabilnost! Suđenje je odlagano nekoliko puta zbog izostanka optužene i pravdanja da se navodno ne oseća dobro, a novi pretres je zakazan za 24. oktobar u Osnovnom sudu u Somboru kada se

Sombor »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »