Bivši političar voditeljku suzanu udario nogom u glavu: Uhvatila se za glavu i zamalo pala, a onda je izustila samo jedno (video)

Kurir 18.01.2024
Bivši političar voditeljku suzanu udario nogom u glavu: Uhvatila se za glavu i zamalo pala, a onda je izustila samo jedno…

Žestoka rasprava povela se u emisiji "Dobro jutro Britanijo" o tome da li je ikada prihvatljivo staviti svoje noge na sedište u javnom prevozu. - Platiti ste kartu, bilo da je avionska, karta za voz ili bioskopska i nikoga nema na sedištu ispred vas, zašto da vam ne bude prijatno - pitaju se.

View this post on Instagram A post shared by Good Morning Britain (@gmb) Linzi Krombi, poznata kao Kraljica čistoće, insistira na tiome da je to nehigijenski, dok komičar Dejv Čauner smatra da "ima i gorih stvari koje su bile na tom sedištu". Debata je usledila pošto je putnica "Delta flajta" snimljena sa nogama podignutim na sedište ispred sebe. - Na đonovima imate bakterije, ešerihiju koli, norovirus, ljudi pljuju na ulici, ima psećeg izmeta, urrina i ispljuvaka.

Pročitajte još

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »