Pobegla je kod njega i venčali su se: Boban Rajović je u životu prolazio i kroz teške trenutke kada nije imao za kiflu i jogurt, a dva puta je završio i u zatvoru (video)

Blic 24.01.2024
Pobegla je kod njega i venčali su se: Boban Rajović je u životu prolazio i kroz teške trenutke kada nije imao za kiflu i…

Boban Rajović je rođen u Danskoj, školu je završio u Crnoj Gori, kasnije je ponovo živeo u Danskoj, a u međuvremenu se oženio tako što je tadašnja njegova devojka, a današnja supruga pobegla kod njega jedne večeri, kada joj je stavio prsten, posle čega su njegovi otišli i saopštili njenim roditeljima da "učinjenom poslu mane nema".

Boban Rajović se ne libi da govori o lepim ali ni o onim lošim trenucima iz svog života. Ne krije da je čak dva puta bio i u zatvoru, kao i da je jednom prilikom svratio u pekaru da vidi da li ima za kiflu i jogurt. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo Blic televiziji na MTS kanalu 115, sredom u 21 sat, Boban Rajović otvoreno priča o svom životu, o detinjstvu, odrastanju i odlasku sa ocem kako bi obezbedili bolji život porodici.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »