Veran Matić u Markeru: Šokiran sam oslobađajućom presudom za ubistvo Slavka Ćuruvije iako sam od juna najavljivao da će se ovo dogoditi (VIDEO)

Insajder 02.02.2024
Veran Matić u Markeru: Šokiran sam oslobađajućom presudom za ubistvo Slavka Ćuruvije iako sam od juna najavljivao da će…

Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara, gostujući u emisji Marker na Insajder televiziji, povodom oslobađajuće presude Apelacionog suda za ubistvo Slavka Ćuruvije, rekao je je od juna najavljivao da će se to dogoditi jer je to bilo potpuno jasno iz informacija koje su dobijane.

“Šokiran sam ovakvom presudom . Mislio sam da će sudsko veće biti na nivou nekog istorijskog zadatka koji mu je dodeljen u ovom celom procesu, da potvrdi ono što je dva puta doneta presuda na 100 godina zatvora za optužene u ovom slučaju. Međutim, prvo smo imali odugovlačenje već devet meseci u donošenju i objavljivanju ove presude koja je bila očigledno već negde krajem aprila oslobađajuća. Birao se očigledno datum kada bi to moglo da bude najbezbolnije shvaćeno.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »