"Ti si onaj fudbaler?": Ne propustite specijalnu epizodu "Keš taksija" u kojoj će biti prikazani najzanimljiviji delovi iz prethodnih emisija!

Blic 01.03.2024
"Ti si onaj fudbaler?": Ne propustite specijalnu epizodu "Keš taksija" u kojoj će biti prikazani najzanimljiviji delovi iz…

Mnogi takmičari kviza "Keš taksi" kada uđu u taksi iznenade se kada vide da je za volanom glumac Miloš Biković. Mnogi se sete neke Bikovićeve uloge, neko i ne zna ko je tačno on. U narednoj epizodi imaćete priliku da pogledate najzanimljivije delove iz prethodnih epizoda.

Kviz možete pogledati u petak od 21:00 na Blic televiziji, koju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. Miloš Biković je u filmu "Montevideo, Bog te video" glumio fudbalera Tirketa. Na pomen njegovog imena, mnogima je asocijacija na Bikovića upravo ova uloga. Tako je bilo i sa učesnicima u narednoj epizodi kviza "Keš taksi". - Ti si onaj fudbaler, pitala je učesnica voditelja, nakon što je ušla u taksi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »