Kineski radnici porušili dotrajali most u lučanima: Niče novi preko reke Bjelice u naselju Dljin, on će u značajnoj meri ubrzati saobraćaj (foto)

Dnevnik 23.03.2024
Kineski radnici porušili dotrajali most u lučanima: Niče novi preko reke Bjelice u naselju Dljin, on će u značajnoj meri…

Lučani: Kineska kompanija China Communications and Construction (CCCC) kojoj je javno preduzeće „Srbija putevi“ poverilo izgradnju deonice auto puta Beograd Požega, a u okviru tog posla i izgradnju dva mosta na reci Bjelici, otpočela je svoje radove na uklanjanju i izgradnji, najpre novog mosta u Krstacu.

Naime, pre dva dana kineski izvođači radova su otpočeli rušenje starog mosta u Krstacu. Trenutno, intenzivno rade na uklanjanju betonskih delova starog mosta i na pripremi terena za postavljanje betonskih nosača za novi most na reci Bjelici.. - Izražavam izuzetnu zahvalnost Vladi Republike Srbije i JP „Putevi Srbije“ koji su najpre prepoznali značaj prolaska auto puta kroz teritoriju opštine Lučani a zatim i kvalitetno realizvali najveći deo ovog projekta.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »