Radovanović u Markeru razgovoru: Obustavljanje potrage znači da se došlo do novih informacija koje su preusmerile rad policije (VIDEO)

Insajder pre 31 dana
Radovanović u Markeru razgovoru: Obustavljanje potrage znači da se došlo do novih informacija koje su preusmerile rad…

Pukovnica Ministarstva unutrašnjih poslova u penziji Slavica Radovanović rekla je gostujući u Marker razgovoru da smatra da je obaveštenje MUP-a da je obustavljena potraga na području Banjskog Polja kod Bora za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala u utorak, 26. marta podatak koji može da govori "da se ide u pravcu nekog pozitivnog rešavanja ovog slučaja“, jer se, kako navodi, policija bavi, pored fizičkog pretraživanja terena i operativnim radom.

'To podrazumeva prikupljanje svih saznanja, indicija podataka od svih osoba koje mogu da daju neki podatak šta je moglo da se desi i u kom pravcu je mogla Danka da ode ili šta je moglo da se desi. Sama činjenica da se obustavila potraga znači da se došlo do nekih novih informacija koje su postupanja, odnosno rad policije usmerile sada na jedan operativni rad“, objašnjava Slavica Radovanović. Na pitanje koja je prava mera u kojoj bi trebalo da se javnosti pruži

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »