Upao na intervju gradonačelnika i počeo da tuče obezbeđenje: Šok scena u centru američkog grada nisu mogli da ga obuzdaju (video)

Kurir pre 15 dana
Upao na intervju gradonačelnika i počeo da tuče obezbeđenje: Šok scena u centru američkog grada nisu mogli da ga obuzdaju…

Muškarac iz američkog grada San Hozea uhapšen je nakon što je upao na intervju gradonačelnika i potukao se sa pripadnikom obezbeđenja! Policija je saopštila da je gradonačelnik Met Mahan u utorak davao intervju lokalnoj televiziji KRON4 u centru grada kad je Vesli Polard odjednom ušao u kadar i počeo da se ponaša agresivno.

Lokalni mediji navode da je vulgarno dobacivao Mahanu i da nije hteo da se skloni. Policajac u civilu je odmah intervenisao, međutim, Polard ga je udario nekoliko puta. Tek nakon trominutne borbe i uz pomoć nekoliko prolaznika uspeo je da ga savlada. 🔥🚨DEVELOPING: San Jose mayor Matt Mahan was interrupted by a man during his street interview. This random man started fighting mayor Mahan’s security. You can’t make this up even if you wanted to.

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »