Svedočenjem Jefimije Vujović nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: "Mogla sam da izađem ali nisam osećala da imam tu opciju" (VIDEO)

Insajder pre 13 dana
Svedočenjem Jefimije Vujović nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: "Mogla sam da izađem ali nisam osećala da imam tu…

Svedočenjem Jefimije Vujović nastavljeno je suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom da je silovao i polno uznemiravao sedam učenica. Današnje svedočenje je posebno važno jer je, prema optužnici, reč o najmlađoj i poslednjoj žrtvi. Neprimereno ponašanje advokata optuženog obeležilo je i ovo suđenje, posle kojeg je usledila njegova neprimerena izjava kojom se, zapravo, sudi žrtvama, a ne optuženom.

Jefimija Vujović bila je maloletna kada ju je 29. novembra 2020. Miroslav Aleksić, prema optužnici, pozvao u svoju kancelariju, gde je dodirivao na način koji Tužilaštvo ocenjuje kao polno uznemiravanje. Kaže da je u kancelariji optuženog doživela šok, strah i nemoć. 'Osećala sam se kao da nema vrata. Mogla sam da izađem, ali nisam osećala da imam tu opciju“, izjavila je danas Jefimija Vujović. Jefimija, koja ima stutus posebno osetljivog svedoka, skoro tri sata

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »