Povović (SSP) tvrdi da su paketi SNS-a pretovarani iz šlepera u Gradskoj čistoći

Beta pre 22 dana

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović iznela je danas tvrdnju da su u direkciji javnog-komunalnog preduzeća Gradska čistoća pretovarani šleperi paketa Srpske napredne stranke (SNS) za kupovinu glasova.

Popović je u saopštenju navela da su paketi viljuškarima prenošeni u službena vozila i dalje odvoženi do štandova i kancelarija SNS po celom gradu.

"Kakvi izbori, kakva farsa? Ostalo je samo još osam dana do zakazane krađe i, ne da nisu prestali sa korišćenjem javnih preduzeća i resursa shodno preporukama ODIHR-a, već su to pojačali i po ceo dan se Gradska čistoća bavi presipanjem paketa kojima SNS nudi lažna obećanja Beograđanima", ocenila je Popović.

Dodala je da, nakon aktuelne vlasti, nijedna partija nikada više neće smeti da koristi javne šlepere za kupovinu glasova.

"Stranka slobode i pravde ne pristaje na kompromis i zamenu za nekoliko odborničkih mesta sa priznanjem krađe izbora samo da bi nastavili da nam uništavaju Beograd. Beograd će pobediti kada uslovi budu takvi da izbori mogu da se održe i tada će da se oslobodi", navela je Popović.

(Beta, 05.25.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »