Lutovac i Ponoš o gostovanju Vučića na RTS: Predsednik Srbije ponižavao gledaoce

Beta pre 29 dana

Lideri  Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac i partije Srbija- centar Zdravko Ponoš su ocenili, povodom gostovanje predsedika Srbije Aleksandra Vučića, u utorak uveče na Radio televiziji Srbije (RTS), da od javnog servisa, nema "vernijeg sluge" vlasti, te da je predsednik u toj emisiji "ponižavao gledaoce".

Vučić je sinoć, na početku gostovanja prekinuo novinarku rečima da mu je žao što je pristao da govori za RTS, koji je prethodno emitovao prilog o postizbornim dešavanjima."Izvinjavam se gledaocima što sam došao u RTS, posebno posle ovoga što ste i večeras priredili, ali ću na profesionalan način obaviti svoj posao i ubuduće ću se na drugi način obraćati građanima Srbije", rekao je Vučić.

 Lutovac je na društvenoj mreži "Iks" (X) napisao da je "odglumljeno Vučićevo brecanje na RTS samo predstava za naivne".

"Nema vernijeg niti moćnijeg sluge Vučićevog režima od poniznog RTS", naveo je on.

Ponoš je na mreži "Iks" napisao da "nije Vučić sinoć ponižavao RTS", te ocenio da "to nije moguće" jer, kako je naveo, "RTS ne može niže" (da padne).

"Ponižavao je gledaoce koji izdržavaju i njega i RTS. Uzaludna je nada da će da proradi savest rukovodstvu i takozvanim novinarima. Neće. ...", napisao je Ponoš.

(Beta, 06.05.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »