Ispovest ranjenog u pucnjavi na Smederevskom putu "Sedeo sam u kolima i gledao u telefon kada sam krajičkom oka primetio siluetu muškarca"

Alo pre 16 dana
Ispovest ranjenog u pucnjavi na Smederevskom putu "Sedeo sam u kolima i gledao u telefon kada sam krajičkom oka primetio…

- Istina je da sam imao greške koje sam odužio državi i društvu. Sada se bavim nekim drugim poslovima, među kojima je i rad sa decom. To je prvo što želim da razjasnimo. Kao drugo, stvarno ne znam ko je i zašto pucao na mene - ovim rečima je počeo razgovor Dalibor F. (40) koga je u sredu, oko 21 sat, ranio nepoznati napadač na Smederevskom putu u Kaluđerici.

Napad se dogodio dok je Dalibor u parkiranom automobilu čekao sina da izađe iz prodavnice. - Sedeo sam u kolima i gledao u telefon, kada sam krajičkom oka primetio siluetu muškarca sa kacigom na glavu. Zastao je, dok je prolazila pored automobila i počela da puca. Ispalio je, čini mi se tri metka. Pokušao sam koliko toliko da ih izbegnem, ali evo me sad u bolnici... Biću dobro – rekao je Dalibor i dodao da ne znam ni ko bi želeo da mi naudi niti zbog čega. Foto:

Alo »

Hronika, najnovije vesti »